Sørestrandvegen 126

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Sørestrandvegen 126

  • 6220 Straumgjerde
Prisantydning
1 350 000,-
Totalpris
1 393 872,-
Beregnet totalkostnad
1 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
30 000,- (Dokumentavgift)


43 872,- (Omkostninger totalt)


1 393 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
109m²
Bruksareal
123m²
Bruttoareal
140m²
Tomt
5 135m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1971
Modernisert
2010
Gårdsnummer
36
Bruksnummer
59
Energimerking
E
Finn-kode
118408556
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Lars Hellevik

+47 90 18 63 94
  • Nabolagsprofil

96%

bor i enebolig

81%

har bolig på over 120 kvm

80%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

69%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave Sørestrandvegen 126
Salgsoppgave Sørestrandvegen 126

BRA/PROM

123 / 109 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 5 135 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Velkommen til Sørestrandvegen 126 - et flott, landlig, tidligere småbruk med løe og delvis oppusset enebolig. Eiendommen har i de senere år blitt benyttet som fritidsbolig, med sin gode beliggenhet i forhold til Fjellsætra og Strandafjellet. Boligen ble modernisert i perioden 2010/2011 med blant annet nytt kjøkken og nye overflater. Fra eiendommen har gangavstand til sentrum i Straumgjerde, og ligger ellers innenfor kort avstand til både Ikornnes med blant annet friluftsbad og Sykkylven sentrum, samt et mangfold av turmuligheter sommer som vinter.

Innhold

U.etasje: Hall/gang, 2 soverom, kjellerstue, 2 boder

1.etasje: Entrè, gang, trapperom, kjøkken, stue, bad/wc, 2 soverom

Boligen har også kryploft, samt terrasse mot vest og mot sør, og etablerte parkeringsarealer. Det er også oppført en eldre løe på eiendommen.

Standard

Boligen ble i 2010/2011 vesentlig oppgradert innvendig med nye overflater og innredninger. På gulvoverflater er det i hovedsak parkett, laminat og vinyl. Vegger er kledd med hvite panelplater, tapeter og malte flater, og himlinger er i hovedsak kledd med hvite himlingsplater og panel.

Inngangsparti/entrè

Boligen har inngangsparti i vest fra en nyere terrasse. Ytterdør fra rundt 2010 med praktisk kodelås. I entrèen er det montert varmepumpe, og rommet har videre en åpen løsning inn mot boligen.

Stue

Stuen ble pusset opp i 2010, og har god romløsning for sofakrok. Det er store vindusfelt mot øst og sør som gir mye naturlig lys, og utnytter den flotte utsikten mot Sykkylvsfjorden maksimalt. Stuen ligger i en åpen løsning mot kjøkken.

Kjøkken

Kjøkkenet har god plass til spisebord, og er utstyrt med innredning fra rundt 2010 med hvite, glatte fronter. Av utstyr er det montert fullintegrert kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp.

Bad/wc/vaskerom

Badet har vinyl på gulv med gulvvarme, og baderomsplater på vegg. Her er det montert nyere dusjkabinett, nyere baderomsinnredning med servant, samt wc og opplegg for vaskemaskin.

Soverom

Boligen har totalt 4 (5) soverom med generelt gode størrelser. Kjellerstuen kan fint benyttes som et femte soverom.

Beliggenhet

Eiendommen har en flott og landlig beliggenhet på Riksheim, i gåavstand fra sentrum i Straumgjerde. Straumgjerde kan by på blant annet forskjellige butikker, barnehage, skole og idrettsanlegg. Elven Straumen er en populær lakseelv som ivrige laksefiskere strømmer til når sesongen starter. I det samme området har det de senere år blitt tillaget lekeapparater og sandvolleyballbane - perfekt for barnefamilien. Lillesanden ved Fetvatnet har blitt et populært turmål for hele Sykkylvens befolkning, her finnes det både gapahuk, utedo, brygge og badestrand. Idrettsanlegget på Slettegjerde er forøvrig vertskap for diverse fotballarrangementer og her samles også krinsen til jonsokfeiring hvert år.

Sykkylven sentrum ligger innen en kjøreavstand på cirka 6 minutter og her finner man de fleste servicetilbud/fasiliteter, samt ungdomsskole og videregående skole. Til Ikornnes er det cirka like langt, og her finner man mange av de samme fasilitetene, samt pub, idrettspark og badeanlegg.

For de ski- og turglade er det kort avstand til Fjellsetra og Strandafjellet, og ellers har bygda et rikt utvalg på turmuligheter.

Tomt

Romslig tomt på ca. 5 135m², hvor det er oppført enebolig over to plan, samt en løebygning/driftsbygning. Tomten fremstår i hovedsak som naturtomt, og har ca. 1,7 daa fulldyrket jord, 1,8 daa innmarksbeite og ca. 1,4 daa jorddekt fastmark. Eiendommen består av to teiger, der den ene er beliggende i strandlinjen nede ved Sykkylvsfjorden.

Eiendommen er østvendt med noe skrående terreng, og en fantastisk utsikt utover Sykkylvsfjorden og den omkransende fjellheimen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 265 290,- pr. 2016 .

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 848 928,- pr. 2016.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 123 kvm, Bruttoareal: 140 kvm

Enebolig:

U.etasje: P-rom: 44m², BRA: 58m², BTA: 69m²

1.etasje: P-rom: 65m², BRA: 65m², BTA: 71m²

Løe:

U.etasje: P-rom: 0m², BRA: 25m², BTA: 30m²

1.etasje: P-rom: 0m², BRA: 100m², BTA: 110m²

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan i sin helhet fritt leies ut.

Oppvarming

Varmepumpe (luft/luft)

Varmekabler på bad

(Pipe med mulighet for vedovn)

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 2 188,- / år

(inkluderer slam og renovasjon)

Eiendomsskatt er ikke utskrevet for 2018, og beløp er derfor ukjent ifl. Sykkylven kommune.

I tillegg må det påregnes utgifter til forsikring og strøm.

Adkomst

Privat stikkvei fra Sørestrandvegen.

Regulering

Eiendommen er beliggende i området SB1 avsatt til "LNF for spreidde bustadar-, fritids- og næringsbygningar i Kommunedelplan for Straiumgjerde 2017-2028, datert 03.09.17. Parsellen vest for Sørestrandvegen er avsatt til "LNF for tiltak basert på gardens resurssgrunnlag".

Det fremgår av kommunedelplanen at eiendommen ligger i område H310_1, som er beregnet som ras- og skredfare-område.

Tilhørende føresegner er datert 03.09.17.

For ytterlige opplysninger om regulering, vennligst kontakt Sykkylven kommune eller megler.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hellevik@aursnespartners.no eller SMS: 90 18 63 94 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.