• Gjersvegen 5

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
2 600 000,-
Ligningsverdi
532 958,-
Kommunale avgifter
8 714,-
Omkostninger
2 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
65 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 600 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


78 872,- (Omkostninger totalt)


2 678 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
172m²
Bruksareal
197m²
Tomt
831m² (festet)
Soverom
4
Byggeår
1968
Energimerking
G
Finn-kode
103500842
Publisert
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

86%

eier sin egen bolig

82%

bor i enebolig

62%

har bolig på over 120 kvm

56%

av boligene er eldre enn 20 år

Innhold

Boligen går over flere halvplan og inneholder følgende:

1. plan: Vindfang, hall med trapp, kjellerstue, soverom og integrert garasje.

2. plan: Gang, bad, vaskerom og to boder.

3. plan: Gang, stue, spisestue og kjøkken.

4. plan: Gang, tre soverom og bad.

Standard

Velkommen til Gjersvegen 5 - en arkitekttegnet enebolig med spennende planløsning og super beliggenhet på Høgebøane. Boligen går over flere halvplan og har et stort potensiale. Fra eiendommen har man nydelig utsikt mot Sykkylvsfjorden, Storfjorden og videre mot Ålesund, og med vestvendt beliggenhet nyter man solen til cirka kl. 23 midtsommers. Velkommen til visning!

1. plan

Boligens inngangsparti er overbygget og ligger i front av boligen. Det første en møter er vindfanget med muligheter for klesoppbevaring og videre tilkomst til hall med trapp. Etasjen inneholder videre et soverom med plassbygget seng og garderobeskap, samt romslig kjellerstue med peisløsning. Lettveggene i etasjen gjør at kjøper kan tilpasse rominndelingen etter egne behov.

2. plan

Tar man trappen opp et halvnivå møter man det ene av boligens to bad. Dette badet har flis på gulv med tilhørende varmekabler og malt panel på veggene. Rommet er utstyrt med dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Vegg i vegg med badet ligger vaskerommet. Vaskerommet har enkel standard med betong på gulv, panel på veggene og inneholder skyllekum, servant, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Plasseringen til vaskerommet gir gode utvidingsmuligheter av badet, hvis ønskelig.

Videre inneholder etasjen gang med direkte utgang til hage og to boder med gode oppbevaringsmuligheter.

3. plan

Boligens hovedplan inneholder kjøkken, spisestue og stue. Kjøkkenet har takhøy innredning med profilerte eikefronter, laminat benkeplate med tilhørende flis mot overskapene, ventilator over komfyr og opplegg for oppvaskmaskin. Morgenkaffen kan nytes ved vinduet med nydelig utsikt mot fjord og fjell. Spisestuen knytter sammen kjøkkenet og stuen - her er det plass til spisebord og montert vedovn som gir god varme. Stuen har gode muligheter for flere sittegrupper og de store vindusflatene mot vest gjør at utsikten også kan nytes fra sofakroken. Fra stue er det utgang til den sørvestvendte terrassen - her er det gode solforhold fra formiddag til sent på kveld.

4. plan

Toppetasjen består av tre soverom og bad. Alle tre soverommene i etasjen har integrerte garderobeløsninger og hovedsoverommet har i tillegg utgang til sørvendt terrasse. Etasjens bad er helfliset og har varmekabler i gulv. Rommet er videre utstyrt med badekar, toalett og baderomsinnredning med servant, speil og belysning.

Diverse

- Sikringskap med skrusikringer.

- Elektrisk, utvendig markise på stuevindu.

- De fleste vinduer skiftet på 2000-tallet.

- Balkongdør på stue fra 2016.

- Takrenner bak boligen skiftet i 2016.

- Innlagt fibertilknytning for bredbånd.

Beliggenhet

Boligen har en attraktiv og rolig beliggenhet som nest siste bolig i vei uten gjennomgangstrafikk, cirka 1,5 km fra Sykkylven sentrum. Fra den vestvendte tomten kan man nyte svært gode solforhold og nydelig utsikt over Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden/Ålesund. Innen en kjøreavstand på fem minutter finnes det flere barnehager og skoler, samt fritidstilbud for store og små. Cirka 10-15 minutters gange til sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Et mangfold av turmuligheter finnes like utenfor inngangsdøren.

Tomt

Vestvendt tomt på 831 kvm. Tomten er pent opparbeidet med forstøtningsmurer, skiferbelagt inngangsparti, plen og diverse prydbusker/beplantning. Tomten har svært gode sol- og utsiktsforhold.

Garasje / Parkering

Parkering i integrert garasje og i oppkjørsel.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 532 958 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 492 282 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygg datert 20.02.1980. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 197 kvm

Plan 1 og 2:

Bruksareal: 93 m².

Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, kjellerstue, soverom, gang, bad og vaskerom.

Sekundærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje og to boder.

Plan 3 og 4:

Bruksareal: 104 m².

Primærrom: 104 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, stue, tre soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen har peisløsning i kjellerstue, vedovn på spisestue og varmekabler i gulv på begge bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 8 714,- per år.

Strømforbruk: cirka kr. 1750,- per måned inkl. nettleie. (Basert på selgers forbruk, dette vil variere).

Festeavgift: kr. 2 657,- per år.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til boligformål, ihht. kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.