Granvegen 17

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Granvegen 17

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
2 590 000,-
Totalpris
2 666 372,-
Ligningsverdi
417 675,-
Teknisk verdi
3 222 004,-
Kommunale avgifter
11 947,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 500,- (Dokumentavgift)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


76 372,- (Omkostninger totalt)


2 666 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
153m²
Bruksareal
167m²
Tomt
961m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1978
Gårdsnummer
7
Bruksnummer
180
Finn-kode
118268391
Sist endret

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

79%

eier sin egen bolig

65%

bor i enebolig

54%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

51%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave - Bildedel
Salgsoppgave - Tekstdel

BRA/PROM

167 / 153 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Tomt

Areal: 961 kvm, Eierform: Eiet tomt

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder følgende:

Kjeller: Vindfang, gang med trapp, kjellerstue, soverom, bad, vaskerom og to boder.

1.etasje: Vindfang, gang, bad, wc-rom, to soverom, kjøkken og stue.

- Dobbelgarasje med elektrisk port fra 2017.

- Bod under terrasse med gode oppbevaringsmuligheter.

Standard

Velkommen til Granvegen 17 - en velholdt enebolig beliggende i rolig gate uten gjennomgangstrafikk i Grebstadlia. Boligen går over to plan og har flotte utearealer som er opparbeidet med asfaltert innkjørsel, plen, uteplass og skrående terreng med diverse prydbusker/beplantning.

1. etasje

Fra garasje er det enkel adkomst til boligens inngangsparti. I vindfanget er det skyvedørsgarderobe for klessoppbevaring og fra gangen kommer man til hovedetasjens stue. Stuen er romslig med gode muligheter til flere sittegrupper og videre utgang til den sørvestvendte terrassen - her er det svært gode solforhold og utsikt mot blant annet Aurenakken, Sykkylvsfjorden og videre til Storfjorden. Store vindusflater i stue som gjør at utsikten kan nytes fra sofakroken. Stuen ble oppusset i 2002 med nye parkettgulv og har oppvarming via vedovn og varmepumpe fra 2012.

Fra stue er det delvis åpen løsning mot kjøkken. Kjøkkenet inneholder profilert innredning fra 2002, laminat benkeplate med tilhørende fliser mot overskapene, nedfelt vask, ventilator, samt integrert stekeovn og platetopp. Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger ved handel.

Badet i hovedetasjen ble oppusset i 2002 og har belegg på gulv og tapet på vegger. Rommet er utstyrt med varmekabler i gulv, badekar og baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Vegg i vegg med badet ligger det separate wc-rommet. Wc-rommet inneholder toalett og servant.

Videre inneholder hovedetasjen to soverom, begge av god størrelse og med tilhørende garderobeløsninger.

Kjelleretasje

Fra gangen er det trapp til kjelleretasjen. Fra kjellergangen er det tilkomst til alle rommene i etasjen, samt egen utgang direkte til hagen. Kjelleretasjen inneholder det siste av boligens tre soverom, dette er også av god størrelse. Boligen har også en romslig kjellerstue med belegg på gulv, panel på vegger og koselig vedovn - rommet er perfekt for ungdommene i huset.

Badet i kjelleretasjen har belegg på gulv og tapet på vegger. Rommet er utstyrt med toalett, dusj med dusjvegger, stråleovn, samt baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Separat vaskerom med malt betong på gulvet og malte flater på vegger. Vaskerommet inneholder skyllekum, sluk i gulv og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Videre består etasjen av to boder med gode oppbevaringsmuligheter.

Diverse

- Nytt sikringsskap i 2014 med automatsikringer.

- Utført el-kontroll i 2018, ingen mangler funnet.

- Nytt Decra-taktekke i 2005.

- De fleste vinduer i boligen er skiftet. Vinduer i underetasjen mot sør i 2015 og vinduer i hovedetasjen i perioden 1999-2006.

- Ytterdør og balkongdører på soverom og stue fra 2015.

- Markise på terrasse.

- Kryploft med gode oppbevaringsmuligheter.

Beliggenhet

Eneboligen har en flott og skjermet beliggenhet i Grebstadlia, et attraktivt boligområde i Sykkylven. Fra boligen kan man nyte nydelig utsikt mot blant annet Aurenakken, Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Cirka 15 minutters gange til sentrum med de fleste fasiliteter, og innen en kjøreavstand på 5 minutter finner man både kino, svømmehall, idrettsanlegg og flere barnehager/skoler.

Utallige turmuligheter finnes like ved boligen. Populære turmål som Vassetra, Aurenakken og Raudeberga er bare noen av alternativene - her er det kun fantasien som setter begrensninger.

Tomt

Eiet tomt på 961 kvm. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel, forstøtningsmurer, plen og skråninger med prydbusker/beplantning. Svært gode sol- og utsiktsforhold fra tomten.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 417 675 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 336 561 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligen datert 28.06.1978. Dokumentet følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 167 kvm

Kjelleretasje:

Bruksareal: 80 m².

Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang med trapp, vindfang, soverom, kjellerstue, bad og vaskerom.

Sekundærrom: 14 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: To boder.

1. etasje:

Bruksareal: 87 m².

Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, bad, wc-rom, to soverom, kjøkken og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Montert varmepumpe fra 2012 og vedovn i stue, samt vedovn i kjellerstue. Bad og wc-rom i hovedetasjen har varmekabler i gulv. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 11 947,- per år.

Strømforbruk: ca. 12 000 kWh per år. (Basert på selgers forbruk, dette vil variere).

Adkomst

Fra sentrum, følg Sykkylvsvegen til Maxbo og ta til høyre inn Grebstadvegen. Følg denne cirka 800 meter og ta til venstre, opp Grebstadlia. Granveien er første vei til høyre og Granveien 17 ligger på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område regulert til frittliggende eneboliger, ihht. reguleringsplan for Grebstadlia 1. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.