Haugvegen 16

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Haugvegen 16

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
2 250 000,-
Totalpris
2 299 972,-
Ligningsverdi
541 682,-
Teknisk verdi
2 734 554,-
Kommunale avgifter
11 945,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
48 750,- (Dokumentavgift)


49 972,- (Omkostninger totalt)


2 299 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
137m²
Bruksareal
157m²
Tomt
1 289m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1964
Gårdsnummer
15
Bruksnummer
47
Finn-kode
122458603
Sist endret

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

65%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

61%

av boligene er eldre enn 20 år

55%

bor i enebolig

52%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave - Tekstdel
Salgsoppgave - Bildedel

BRA/PROM

157 / 137 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Tomt

Areal: 1 289 kvm, Eierform: Eiet tomt

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder følgende:

Kjelleretasje: Gang, hall med trapp, vaskekjeller, to soverom, bod og integrert garasje.

Hovedetasje: Vindfang, gang, trapperom, bad, to soverom, stue og kjøkken.

- Kryploft for oppbevaring.

- Integrert garasje under terrasse.

Standard

Enebolig over to plan med nydelig beliggenhet på Myhremarka. Med sentrumsnær beliggenhet og strålende sol- og utsiktsforhold er dette et svært godt utgangspunkt for de som ønsker å forme sitt nye hjem. Boligen er godt vedlikeholdt, men generelle oppgraderinger/fornyinger må påregnes.

Kjeller

Boligens kjelleretasje er idag delvis uinnredet og har stort potensiale. Etasjen inneholder blant annet vaskekjeller med betong på gulv og panel på vegger. Rommet er utstyrt med varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Etasjens bad har belegg på gulv, tapet på vegger og inneholder toalett, dusjkabinett, stråleovn og baderomsinnredning med servant.

Videre inneholder etasjen innvendig bod på cirka 5 kvm og to romslige soverom hvor det ene fint kan benyttes som kjellerstue. Fra gang er det utgang direkte til hagen.

Hovedetasje

Det første en møter er vindfanget med trapp til kjelleretasjen og videre tilkomst til etasjens gang. Gangen har integrerte garderobeskap og tilkomst til blant annet stuen. Stuen er romslig med plass til flere sittegrupper og utgang til den sørvestvendte terrassen. Fra terrassen kan man nyte nydelig utsikt enten mot Sunnmørsalpane eller vestover mot Sykkylvsfjorden og Storfjorden. I stue er det montert eldre vedovn.

Kjøkkenet har belegg på gulv og inneholder plassbygget innredning fra byggeår med malte, finerte fronter. Innredningen inneholder videre laminat benkeplate, benkebeslag, flis mot overskapene og ventilator over komfyr. Gode muligheter for spiseplass ved vindu.

Hovedetasjens bad har belegg på gulv og tapet på veggene. Badet er utstyrt med dusjkabinett, stråleovn på vegg, toalett og baderomsinnredning med servant, speil og belysning. Det er opplegg for vaskemaskin på rommet.

Hovedetasjen har to soverom, begge med plass til både seng- og garderobeløsninger. Begge rommene har idag integrerte garderobeskap.

Beliggenhet

Boligen har en sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde, cirka 400 meter fra Sykkylven sentrum. Fra den sørvestvendte terrassen kan man nyte svært gode solforhold og nydelig utsikt over blant annet Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Innen en kjøreavstand på fem minutter finnes det flere barnehager og skoler, samt fritidstilbud for store og små. Fra boligen er det bare noen få minutters gange til sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Et mangfold av turmuligheter finnes like utenfor inngangsdøren.

Tomt

Eiet tomt på 1289 kvm.

Tomten ligger vestvendt med strålende sol- og utsiktsforhold. Pent opparbeidete utearealer med gruset adkomst og biloppstilling, plen rundt boligen og diverse prydbusker/beplantning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 541 682 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 733 382 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 157 kvm

Kjelleretasje:

Bruksareal: 82 m².

Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall med trapp, vaskekjeller, bad og to soverom.

Sekundærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og integrert garasje.

Hovedetasje:

Bruksareal: 75 m².

Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, gang, trapperom, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan fritt leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Eldre vedovn i stue, stråleovn på begge bad, og forøvrig elektrisk oppvarming.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til boligformål, ihht. kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.