• Storgata 41

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
3 590 000,-
Totalpris
3 693 622,-
Ligningsverdi
631 188,-
Teknisk verdi
4 770 686,-
Kommunale avgifter
9 480,- (per år)
Beregnet totalkostnad
3 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


103 622,- (Omkostninger totalt)


3 693 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
189m²
Bruksareal
239m²
Tomt
1 200m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
1971
Gårdsnummer
14
Bruksnummer
263
Energimerking
E
Finn-kode
103483183
Sist endret
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

66%

bor i enebolig

64%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

52%

eier sin egen bolig

36%

av boligene er nyere enn 20 år

Dokumenter

Salgsoppgave - Tekstdel
Salgsoppgave - Bildedel

Tomt

Areal: 1 200 kvm, Eierform: Eiet tomt

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder følgende:

Kjeller: Entre, hall med trapp, kjellerstue/soverom, soverom, kontor, gang, bad, vaskerom, to boder, garasje og verksted.

1.etasje: Gang, to soverom, walk-in-closet, bad, stue/spisestue og kjøkken.

- Dobbelgarasje med innredet loftsetasje på 38 kvm.

Standard

Velkommen til Storgata 41, en innholdsrik og pen enebolig med sentral beliggenhet i Sykkylven. Boligen går over to plan og holder jevnt over god standard på inventar, overflater og utstyr. Pent opparbeidete utearealer rundt boligen med belegningsstein, plener, beplantning og terrasser. Fra eiendommen kan man nyte utsikt mot blant annet Sykkylvsfjorden og omkringliggende fjell.

Kjelleretasje

Boligens entre er flislagt og har videre tilkomst til romslig hall med god plass til klesoppbevaring. Pent, helfliset bad i kjelleretasjen som ble oppusset i 2008 og er utstyrt med dusjnisje, vegghengt toalett, spotlights i himling, lydanlegg, samt baderomsinnredning med servant og speil.

Mot vest ligger kjellerstuen. Rommet er romslig og blir idag benyttet til treningsrom. Kjellerstuen har tidligere vært benyttet som soverom og vil da ha god plass til både seng og garderobeløsninger. Det andre soverommet i etasjen er også av god størrelse og inneholder garderobeskap som medfølger ved handel.

Separat vaskerom som inneholder utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder (300 liter). Fra kjellergang er det utgang til hage. Videre inneholder etasjen bodareal med gode oppbevaringsmuligheter.

Varmekabler i gulv på bad, hall, gang, kjellerstue og soverom.

1. etasje

Trappen fra hallen tar deg til hovedetasjen. Etasjens stue er romslig og har god plass til flere sittegrupper. Oppvarming fra varmepumpe eller peisovnen som gir koselig atmosfære når høsten og vinteren slår inn. Fra stue er det utgang til flislagt terrasse med flott utsikt mot sentrum og videre mot Sykkylvsfjorden. På terrassen er det satt opp hagestue på 16 kvm - her er det peis og plass til sittegruppe.

Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med profilerte eikefronter som ble malt i 2013. På samme tid ble kjøkkenet oppgradert med ny benkeplate og flis mot overskapene. Videre inneholder kjøkkenet lekker ventilator, integrert stekeovn/platetopp, kjøleskap og ny oppvaskmaskin. Waterstop ble montert i 2016.

Hovedetasjens bad er helfliset og har varmekabler i gulv og spotlights i himling. Badet er stort og inneholder både innfliset boblebadekar og dusjsone med glassdør. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett, lydanlegg og stor baderomsinnredning med servant, speil og belysning. På badet er det også etablert steamrom - her kan man finne den totale roen til musikk fra lydanleggets to høytalere.

To av boligens soverom er plassert i hovedetasjen, hvorav det ene har tilkomst til walk-in-closet og utgang til terrasse bak boligen.

Garasje

Dobbelgarasjen ble oppført i 2005 og har to motoriserte garasjeporter og en innvendig takhøyde på hele 2,8 meter. Loftsetasjen på 38 kvm er innredet med god standard og benyttes idag som kontor. Garasjeloftet har heltre eikeplank på gulv, innlagt strøm og adkomst via utvendig trapp.

Diverse

- 160 kvm med trykkimpregnerte terrassebord.

- Seriekoblede røykvarslere i både bolig og garasje.

- Montert vannmåler.

- Fasade på bolig og garasje beiset sommer 2017.

- Praktisk utebod for oppbevaring av plenklipper, etc.

Beliggenhet

Boligen har en flott og sentrumsnær beliggenhet i Storgata, cirka 500 meter unna sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Fra boligen kan man på sommerstid nyte kveldssol til cirka kl. 23:15. I umiddelbar nærhet finner man Sykkylven Regionale kunstgressbane, idrettshall, kulturhus med kino og svømmehall. Gangavstand til blant annet Krikane barnehage, samt ungdom- og videregående skole.

Like utenfor inngangsdøren finnes et mangfold av turmuligheter. Populære turmål som Vassetra, Aurenakken og Fagrefjellet er bare noen av alternativene - her er det kun fantasien som setter begrensninger.

Tomt

Eiet tomt på cirka 1200 kvm.

Tomten er påkostet og meget pent opparbeidet med belegningsstein rundt boligen, plener, beplantning og 160 kvm med terrassedekke. Mot vest er det flislagt terrasse med hagestue på 16 kvm - her kan man nyte kveldssolen til cirka kl. 23:15 midtsommers.

Garasje / Parkering

På tomten ble det i 2005 oppført en stor dobbelgarasje med innredet loftsetasje. Garasjen har en innvendig takhøyde på cirka 2,8 meter, to motoriserte garasjeporter og bodareal i bakkant med oppvarmingsmuligheter. Det er også integrert garasje under terrasse og svært gode parkeringsmuligheter i forkant av boligen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 631 188 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 767 327 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligen datert 07.09.1971. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 239 kvm

Kjelleretasje:

Bruksareal: 128 m².

Primærrom: 78 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, kontor, kjellerstue/soverom, hall, bad, gang, vaskerom og soverom.

Sekundærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: To boder, garasje og verksted.

1. etasje:

Bruksareal: 111 m².

Primærrom: 111 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, to soverom, walk-in-closet, bad, stue/spisestue og kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen har montert to varmepumper, en på stue og en i trappegang. Varmekabler i gulv på begge bad, kjellerstue, hall, gang og soverom i kjeller. Peisløsning i stue og forøvrig elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 9 480,- per år.

Strømforbruk 2016: 23 543 kWh. (Basert på selgers forbruk, dette vil variere).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er avsatt til boligformål, ihht. kommunedelplan for utvida sentrumsområde 2010-2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.