• Jarlheimbakken 3 B

  • 7041 Trondheim
Prisantydning
9 490 000,-
Ligningsverdi
1 605 677,-
Kommunale avgifter
5 081,-
Omkostninger
9 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
234 370,- (Dokumentavgift)


248 242,- (Omkostninger totalt)


9 738 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
139m²
Bruksareal
165m²
Bruttoareal
185m²
Tomt
401m² (eiet)
Soverom
3
Byggeår
2011
Gårdsnummer
414
Bruksnummer
492
Energimerking
A
Finn-kode
99335607
Publisert

Eiendomsmegler MNEFSalgslederPartner

Dag Erik Oksvold

+47 907 57 402
  • Nabolagsprofil

84%

av boligene er eldre enn 20 år

80%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

77%

bor i enebolig eller rekkehus

63%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave Jarlheimbakken 3 B

Beskrivelse

Olden & Partners ved Dag Erik Oksvold ønsker velkommen til en råflott og særegen enebolig i attraktivt og barnevennlig boområde på Lade.

Boligen ble oppført i 2011, og har moderne samt eksklusive materialvalg som gir et vedlikeholdsfritt og energivennlig hus.

Boligen er tegnet av Rojo Arkitekter. Arkitekten har hatt stor fokus stramme linjer, samt store vindusflater med rikelig lysinnslipp og utsikt.

Boligen holder en gjennomgående meget god byggeteknisk standard, og er oppført etter passivhusstandarden og går under kategorien lavenergibolig. Se link: http://www.lavenergiboliger.no/.

Dette er ikke en tradisjonell enebolig, men høy byggeteknisk standard, spennende planløsning og materialvalg gjør at dette er en sjelden mulighet til å sikre seg en fantastisk bolig - i et av Trondheims mest attraktive boligområder.

KLEDNING / TAK / VINDUER

Utvendige fasader er kledd i kebonybehandlet furu, noe som sikrer at en ikke trenger å behandle kledningen på minst 30 år. I tillegg er alle vinduer superisolerglass som er kledd i aluminium , slik at en også her ikke har behov for vedlikehold.

Se link: http://kebony.com/no/content/faq/

UTEOMRÅDER

Tomten er på 401 m2 og har asfaltert innkjørsel og gårdsplass med blant annet privilegium som undervarme ned til garasje. Her vil en få dekorative elvestein rundt boligen, med belysning som gir hagen et innbydende og sydlandsk uttrykk på kvelden. Eiendommen har fire solrike uteplasser. Fra kjøkken er det utgang til en romslig terrasse med morgen- og forrmiddagsol. Denne terrassen tar deg også til baksiden av boligen, hvor kveldssola kommer frem. På fremsiden av boligen er det satt opp en solrik terrasse med pergola, hvor du vil få formiddags- og ettermiddagssol.

Velkommen til Jarlheimbakken 3 B.

Innhold

Boligen strekker seg over 4 halv-plan, og har en effektiv samt gjennomtenkt planløsning med tanke på arealeffektivitet og lysinnslipp. Når en kommer inn i boligens entre, vil en bli møtt av en romslig skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass. Videre kommer du inn til 2 av boligens 3 soverom. Soverommene har begge god plass til garderobe, og ligger begge i nær tilknytning til bad i sokkeletasje.

Videre opp via lysbelagt trappeløp vil en komme til et halv-plan som tar deg inn til et nydelig kjøkken, med naturlig tilknytning til spisestue. Fra spisestue er det utgang via skyvedør til en romslig terrasse, med morgen- og formiddagssol. Her er det kort vei om man ønsker å nyte måltidene ute når været tillater det. I bakkant av kjøkken vil en få en praktisk matbod med hems som har god oppbevaringsplass, og strømuttak til kjøl- og fryseskap.

Fra spisestue er det inngang til et lekkert hovedsoverom, som har en egen og privat adgang til omkledningsrom og bad.

Omkledningsrom er romslig, og er godt utstyrt med skyvedørdørsgarderobe på hver sin side. Fra omkledningsrom kommer du inn til et privat bad, som er utstyrt med både dusjkabinett og badekar. Her vil du også ha privilegium som dobbelservant, og innredning med rikelig plass til oppbevaring av baderomsartikler.

Videre opp fra spisestue kommer du til hovedstue, som ligger på et halv-plan, ca. 80 cm over kjøkken og spisestuedel. Nivåhevingen er nøye gjennomtenkt, da du får en mer intim og adskilt stue samt bedre utsikt mot sør/vest.

Stue har en egen tv-stue del, og en "Lounge"-del, med god plass til sofa-møblement. Rekkverk mellom hovedstue og spisestue/kjøkken er i utførelse av glass, som gir rommet en god dybde - samt en lys og romslig atmosfære. Sørsiden på stue har også en utstrakt bruk av vindu fra vegg til tak, som forsterker romfølelsen ytterligere uten å bli berørt av innsyn fra omgivelsene. Når solen forsvinner bak hushjørnet på terrassen, er det utgang til en sørvendt veranda fra hovedstue med ettermiddagssol. Verandaen har overbygg og kan by på utsikt mot Tyholttårnet, Kuhaugen, Byåsen og Sentrum.

I boligens kjeller/sokkeletasje vil du komme til en romslig og adskilt stue, som kan benyttes til tv-stue eller hobbyrom - alt etter behov. Her vil en få røffe betongvegger i sterk kontrast til de lyse overflatene for øvrig. Betongveggene er malt med støvbindende betongolje og gir rommet en helt særegen karakter. Fra kjellerstue er det videre inngang til bod, som ligger i flukt med garasje. Planløsningen gjør at du her kan ta seg tørrskodd inn fra garasje, og inn til boligens hoveddel. Garasje er utstyrt med vannbåren varme, og isolert garasjeport fra Hörmann. Kjeller/sokkeletasje er også utstyrt med lekkert bad, som ligger i tilknytning til soverom og entre. Fra bad er det egen inngang til eget vaskerom/teknisk rom.

Hele boligen har en gjennomgående meget høy standard, og det henvises til standardbeskrivelse for en nøyere gjennomgang av de ulike materialene og interiørløsningene i boligen.

KJELLER / SOKKELETASJE:

Entrè/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, kjellerstue, garasje og bod.

1.ETASJE MED HALVPLAN:

Kjøkken, stue, soverom, omkledningsrom, bad og bod.

Standard

Boligen har en gjennomgående meget høy standard, med eksklusive materialer, moderne interiørløsninger samt tidsriktig fargevalg. Eier har under oppføring tatt hensyn til miljøvennlige materialer som og krever lite/ eller ingen vedlikehold.

MEGLER ØNSKER Å FREMHEVE BLANT ANNET:

- Eksklusiv 60x60 cm slitesterk industriflis INOX Lappato fra Casalgrande Padana ( Italia ) på gulv i hele underetasjen.

- Skyvedørsgarderobe fra OPAS Garderobe i entre og omkledningsrom/walk-in-closet.

- Boen Alamo oljet 1-stavs eikeparkett i hele overetasje.

- JKE Design kjøkkeninnredning i lakkert høyglans utførelse.

- Siemens integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, dampovn og glasskeramisk platetopp.

- Kjøkkenservant fra Blanco og armatur fra Tapwell modell Domino på kjøkken.

- Benkeplate av Kvarts fra Oppdal Stenforedling, som er meget hygenisk og lett å rengjøre.

- JKE Design innredning på bad.

- Dusjkabinett Linc Fortuna fra INR på begge bad.

- Duravit Vero WC.

- Kvalitetsfliser fra Modena på begge bad.

- Grohe servantbatteri på bad.

- Bergvarmepumpe fra Bosch som gir vannbåren varme i hele boligen, bortsett fra hovedsoverom og bod bak kjøkken.

- Smarthus-løsning fra Moeller Xcomfort.

- Kebonybehandlet furu i utvendig kledning og tak.

- Nor Design LED Downlights i hele boligen med dimming og trådløse brytere.

- Superisolerglass i alle vinduer i boligen.

- Villavent sentralstøvsuger.

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

- Spesialtilpassede lamell- og plissegardiner fra Fasadeprodukter og NorSol.

- Kombidampovn på kjøkken i tillegg til varmluft- stekeovn.

- Quooker på kjøkken som gir kokende vann rett fra springen.

- Alle hvitevarer inkl. vaskemaskin og tørketromel er Energiklasse A++.

- Varmekabler i gårdsplass foran inngangsparti og garasje.

SOKKELETASJE OG KJELLER

Entré/gang:

Flis på gulv, malte slette vegger og malt slett himling med downlights. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 1:

Flis på gulv, malte slette vegger og malt slett himling med downlights.

Soverom 2:

Flis på gulv, malte slette vegger og malt slett himling med downlights.

Bad/vaskerom:

Flis på vegger og gulv, malt slett himling med downlights. Av utstyr finnes dusjkabinett, innredning med servant, røropplegg for vaskemaskin, vegghengt toalett.

Kjellerstue:

Flis på gulv, betongvegger og malte slette vegger. Malt slett himling med downlights.

Bod:

Flis på gulv, malte slette vegger og betongvegg. Malt slett himling.

Garasje:

Betonggulv og vegger. Malt slett himling. Elektrisk port.

1. ETASJE MED HALVPLAN

Kjøkken:

1-stavs parkettgulv, malte slette vegger og malt slett himling med downlights. Innredning med høyglans fronter, benkeplate av stein. Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kombidampovn. Mekanisk avtrekk over stekesonen. Utgang til terrasse.

Stue:

1-stavs parkettgulv, malte slette vegger og malt slett himling med downlights. Utgang til veranda.

Soverom:

1-stavs parkettgulv, malte slette vegger og malt slett himling med downlights.

Garderoberom:

1-stavs parkettgulv, malte slette vegger og malt slett himling med downlights. Garderobeskap.

Bad:

Flis på vegger og gulv, malt slett himling med downlights. Av utstyr finnes dusjkabinett, badekar, vegghengt toalett og innredning med servant.

Oppvarming:

Vannbåren gulvvarme fra borebrønn/elektrisk.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig boligstrøk på Lade, ved starten til Ladehalvøya. I nærområdet er det flere matbutikker, bensinstasjon, og treningssenter. En kort spasertur fra eiendommen finner man kjøpesenteret City Lade med gode shoppingmuligheter. Her finnes også apotek, vinmonopol, frisør, legesenter samt flere restauranter. Videre langs Haakon VIIs gate, er det ellers en rekke utvalg av forskjellige elektrobutikker, sportsbutikker, byggevarehus, møbelbutikker og restauranter.

Området sokner til Lade barne- og ungdomsskole, som for øvrig ferdigstilles i 2018. Her vil det være trygg og kort skolevei bare 500 meter fra boligen. Voldsminde barnehage og Lade barnehager, Korsvika-, Østmarkneset-, og Stabburet barnehage ligger alle innen en radius på 2 km fra eiendommen.

Nærmeste bussholdeplass ligger 350 meter fra eiendommen, hvor buss nr. 3 tar deg til sentrum på 8 minutter, og til Trondheim sentralstasjon på 5 minutter. Buss nr. 4 går 500 meter fra eiendommen, og har direkterute til både sentrum, City Lade, Heimdal og Kolstad. 15 minutter gange unna, ligger Buran bussholdeplass hvor flybussen har hyppige avganger til Værnes Lufthavn. 800 meter fra eiendommen finner vi Lillby jernbanestasjon som betjenes av NSBs lokaltog.

Det er for øvrig kort vei til Ladeparken/Sirkusparken, som er en stor og fargerik park med mange bruksområder. Her har man en kunstig dam med hoppesteiner, vannrenne med vannfall, kuperte områder for sykkellek, lekeapparat for de minste, område for ballspill og klatring, store gressområder for avslapping og soling samt benker, bord og grill.

Her har man også scene og amfi for konserter og arrangementer. For den matglade åpner Gourmetrestauranten Credo i de gamle lokalene til Berg`s Maskin`s Verkstedhall, som ligger bare noen minutters gange fra boligen. For øvrig ligger E.C Dahls pub og kjøkken i umiddelbar nærhet.

Korsvika ligger i nærhet til eiendommen. Her kan en nyte godværsdagene med badestrand samt flotte grøntarealer for ballspill og andre aktiviteter.

Man kan også ta turen til Ringve botaniske hage for å nyte yrende hageliv i særdeles flotte omgivelser.

Vi anbefaler fantastiske Ladestien som ligger i umiddelbar nærhet.

Ladestien kan by på flotte områder for tur, trening, lek og rekreasjon.

AVSTANDER TIL ULIKE SERVICFASILITETER:

VARER/TJENESTER

City Lade 1 km

Solsiden Kjøpesenter 1.6 km

Rema 1000 Lade 900 meter

Boots apotek LadeTorget 900 meter

Apotek 1 Elefanten Lade 1 km

Lade Vinmonopol 1 km

Nedre Elvehavn Vinmonopol 1.6 km

Bunnpris Lade 700 meter

Rema 1000 Lade 900 meter

Narvesen Lade 900 meter

SKOLER/BARNEHAGER

Lade Skole 1-10 klasse 500 meter

Bybroen Videregående Skole 2.8 km

Trondheim Katedralskole 3.2 km

Ladehammern Familiebarnehage 600 meter.

Stabburet Barnehage 900 meter.

Tomt

Pent opparbeidet eiet tomt som er flat, og delvis skrånet rundt boligen. Asfaltert gårdsplass og lettstelt hage med elvestein.

Biloppstilling til flere biler i tillegg til garasje.

Garasje / Parkering

Parkering i isolert og oppvarmet garasje. For øvrig er det plass til flere biler på tomt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 605 677 pr. 30.05.17 13:19

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 495 895 pr. 30.05.17 13:19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 28.11.2011 på Jarlheimbakken 3B.

Byggesakskontoret i Trondheim kommune.

Boligens areal

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 165 kvm, Bruttoareal: 185 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 83 m².

Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Entre´/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, kjellerstue.

1. etasje:

Bruksareal: 82 m².

Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Kjøkken, stue, soverom, omkledningsrom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen utleiedel, men kan i sin helhet leies ut.

Oppvarming

Vannbåren varme fra bergvarmepumpe.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Varmekabler i gårdsplass foran garasje og inngangsparti.

Adkomst

Fra sentrum kjør Jarleveien mot Lade. Ta til venstre i lyskrysset Jarleveien og Stiklestadvegen. Kjør ned til du kommer til en rundkjøring, ta så til høyre. Følg veien og ta til høyre inn Lade alle, og følg veien et lite stykke opp. Du vil da få Jarlheimbakken på din venstre side. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved privatvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsplan R0550i. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Norwegian Broker / Intel Hannover.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dagerik@oldenpartners.no eller SMS: 90 75 74 02 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.