Leirbruvegen 62

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Leirbruvegen 62

  • 7026 Trondheim
Prisantydning
5 950 000,-
Totalpris
6 106 372,-
Ligningsverdi
1 391 034,-
Kommunale avgifter
3 957,- (Gjelder termin nr. 4 av 4 i 2017. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.)
Beregnet totalkostnad
5 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
142 500,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


156 372,- (Omkostninger totalt)


6 106 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
115m²
Bruksareal
118m²
Bruttoareal
130m²
Tomt
264m² (eiet tomt)
Soverom
4
Byggeår
2011
Gårdsnummer
105
Bruksnummer
118
Energimerking
B
Finn-kode
116515942
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

97%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

82%

eier sin egen bolig

69%

bor i enebolig

59%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Leirbruvegen 62

BRA/PROM

118 / 115 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Tomt

Areal: 264 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Olden & Partners v/ Torben Olden ønsker velkommen til en lys og flott enebolig fra 2011 på Byåsen/Stavset. Boligen ligger i et rolig og barnevennlig område, plassert i markagrensa innerst i blindvei uten gjennomgangstrafikk.

Innholdsrik og moderne enebolig beliggende helt i markagrensa, med blant annet 4 romslige soverom og 2 gode bad. Alt lagt til rette for en aktiv familie. Her kan du spenne på deg skiene ved ytterdøra. og ha direkte tilgang til Bymarkas løypenett kun et par stavtak unna tomtegrensa. Skøyter og fotballsko kan snøres inne i yttergangen, før du går rett over plena og ut på banen.

Boligen går over to plan, hvor soverom og bad ligger i første etasje, og ett soverom samt åpen stue- og kjøkkenløsning i andre. Boligen holder høy standard. Flislagt entré med varmekabler og to flislagte bad, hvorav det ene med marmor. Begge bad har solid kvalitetsinnredning fra Drømmekjøkken, og VVS utstyr fra kjente leverandører. Badene gir mulighet for både dusj og karbad. Det ene badet har direkte tilgang fra hovedsoverommet.

I andre etasje blir man møtt med store vindusflater med godt lysinnslipp og utsikt rett ut til marka. Den ekstra takhøyden på hele 3,40 meter under hvelvet himling, gir et luftig inntrykk i den romslige stuen. Kjøkkenet har heltre innredning i hvitlasert eik fra Drømmekjøkken og integrerte hvitevarer. Velutstyrt med kombidampovn i tillegg til vanlig stekeovn, god benkeplass og mye skapplass.

Fra hovedetasjen er det utgang til ca. 30 m2 stor sørvendt terrasse, hvor sola kan nytes til sent på kvelden.

Det er godt med ekstra oppbevaringsplass i utvendig bod, bod i carport og i frittstående anneks på ca. 13,5 m2 med innlagt strøm. Parkering i carport og på oppstillingsplasser på tomt.

Innhold

1. Etasje: Entré, tre soverom, gang, to bad og trapperom.

2. Etasje: Trapperom, soverom, kjøkken med spiseplass og stue i åpen løsning.

Under terrassen er det en bod på ca. 6 m², platting i front av bod på ca. 4 m² og carport på ca. 19 m², bod ved carport på ca. 2 m². Anneks på 13,5 m².

Standard

Bad - ca. 5,8 m²

Har keramiske flis, marmor og gulvvarme. Rund servant med ett-greps armatur fra Gustavsberg plassert på servantskap, med glatte overflater og skuffer. Speil med lys og stikkontakt. Dusjhjørne med innsvingbare glassdører, dusjbatteri fra Gustavsberg. Vegghengt toalett fra Geberit, spyleplate i hvit utførelse med hel og halv spyling. Opplegg for vaskemaskin. Plater i himlingen med downlights samt ventil tilknyttet boligens ventilasjonsanlegg, til-luft under dør. Ca. 28 mm fall fra dørterskelen til sluk. Elfa skyvedører skiller bad fra vaskemaskin og varmtvannsbereder samt stoppekran. Vannrør i rør-i-rør system og avløpsrør av plast.

Bad - ca. 3,5 m²

Flislagt med gulvvarme. Servant med ett-greps armatur fra Gustavsberg plassert på servantskap glatte overflater. Speil med lys og stikkontakt. Badekar med ett-greps armatur fra Gustavsberg. Vegghengt toalett fra Geberit, spyleplate i hvit utførelse med hel og halv spyling. Plater i himlingen med downlights samt ventil tilknyttet boligens ventilasjonsanlegg, til-luft under dør. Ca. 23 mm fall fra dørterskelen til sluk. Vannrør i rør-i-rør system og avløpsrør av plast.

Kjøkken:

Kjøkken på ca. 9 m2 med åpen løsning mot spiseplass og stue. Innredning fra Drømmekjøkken fra byggeår. Fronter i lyst tre med glatte overflater. Benkeplate i laminat med nedfelt dobbel rustfri oppvaskkum og ett-greps armatur fra FmMatson. Stikkontakter på veggen over benkeplaten. Integrerte hvitevarer fra Electrolux. Kombidamper og vanlig stekeovn. AEG oppvaskmaskin, koketopp nedfelt i benkeplaten med ventilator fra Røroshetta over. Vannrør i rør-i-rør system og avløpsrør av plast. Gulvoverflater belagt med Pergo laminat, veggoverflater belagt med astma- og allergivennlige plater. Plater i himlingen med lampepunkt.

Øvrige rom:

Gulvoverflater belagt med Pergo laminat, entré på ca. 4 m2 med varmekabler og fliser. Ca. 1,8 meter med skyvedørsgarderobe i entré. Vegger med astma- og allergivennlige panelplater. Himlingsoverflater med plater, lampepunkt i flere av rommene, downlights i gang. Hovedsoverom på ca. 11 m2 og ca. 2 meter med skyvedørsgarderobe. To soverom på ca. 8 m2 med 1,2 meter med skyvedørsgarderobe. Soverom i andre etasje er på ca. 8 m2. Skråhimling som går fra ca. 2,1 meter til ca. 2,70 meter. Innerdører fra Swedoor i hvit utførelse, glassdør mellom entrè og gang. Utgang fra stuen til sørvendt terrasse på ca. 30 m2. Åpen løsning mellom kjøkken, spiseplass og stue ca. 46 m2.

Det henvises til vedlagt takstrapport for ytterligere opplysninger.

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig og svært barnevennlig område på Byåsen/Stavset. Eiendommen grenser både til barnehage og til skøyte- og fotballbane. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, skole, barnehage, dagligvarebutikker og ytterligere servicefunksjoner. Blant annet ligger Shell Granåsen og Rema 1000 Stavset i umiddelbar nærhet.

Boligen ligger i markagrensen med gode turmuligheter sommer, som vinter. Byåsen er kjent for Bymarka som er Trondheims mest populære utfartsområde. Granåsen skistadion med hoppbakker, skiskytteranlegg og løypenett til Bymarka ligger bare 500 meter unna. Nilsbyen skistadion ligger rett opp for boligen, med enkelt adkomst via skogsti rett opp til lysløypa. Med tilknytning til Haukvatnet med turstier, rasteplasser og bademuligheter. Her kan du bokstavelig talt spenne på deg skiene ved ytterdøra. Eller skøytene, da eiendommen har en opplyst skøytebane som nærmeste nabo på vinterstid.

Marka har et variert turterreng og 120 km maskinpreparerte skiløyper på vinterstid. Det er ellers kort avstand til flere sportslige arenaer som Byåsenhallen, golfbane på Havstein og Dalgård idrettsanlegg med løpebane, gressbane og kunstgressbane. Byåsen idrettslag tilbyr flere idretter med noe for enhver, bl.a. fotball, håndball, langrenn, hopp, orientering, friidrett, allidrett, trimavdeling og volleyball. Rett utenfor husveggen finner man også opplyst fotball-/ skøytebane. Impulse ligger for øvrig kun en ti minutters gåtur unna.

Området sokner til Stavset skole og Ugla ungdomsskole. Samtlige skoler ligger i gangavstand fra boligen, hvorav Stavset skole ligger 1 km unna og Ugla skole ligger 2,3 km unna. Nærmeste barnehage er Brannhaugen barnehage som ligger vegg i vegg ved boligen. Fra boligen går det også direktebuss til Byåsen videregående skole.

Bussholdeplassen "Leirbrua Gård" ligger en fem minutters gange fra boligen. Herfra går buss nr. 8 og 19 med hyppige avganger. I helgene kjører også nattbussen til og fra. Bussturen ned til sentrum tar om lag 25 minutter.

VARER/TJENESTER:

- Shell Granåsen (150 m, 2 min)

- Rema 1000 Stavset (950 m, 11 min)

- Byåsen butikksenter (4,7 km)

- Impulse treningssenter (1,1 km, 15 min)

- 3T Byåsen (3,4 km)

SKOLE/BARNEHAGER;

- Brannhaugen barnehage (2 m)

- Granåsen friluftsbarnehage (1 km)

- Stavset skole (1 km, 12 min)

- Ugla ungdomsskole (2,3 km, 29 min)

- Byåsen videregående skole (3,4 km)

Tomt

Boligen står på eiet tomt. Flat tomt opparbeidet med plen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 391 034 pr. 14.02.18 12:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 451 309 pr. 14.02.18 12:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Leirbruvegen 62-68 datert 05.12.2012.

Det foreligger ferdigattest for Leibruvegen 62, datert 23.10.2013.

For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med Trondheim kommune, tlf. 72540000.

Boligens areal

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 118 kvm, Bruttoareal: 130 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 59 m².

Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Entré, tre soverom, gang, to bad og trapperom.

2. etasje:

Bruksareal: 59 m².

Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Trapperom, soverom, kjøkken med spiseplass og stue i åpen løsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen egen utleiedel. Boligen kan i sin helhet fritt leies ut.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad og entré. Varmepumpe på stue.

Løpende kostnader

Pliktig medlemsskap i Leirbruvegen velforening kr. 2.400,- pr. år.

Går stort sett til brøyteutgifter.

Adkomst

Fra sentrum, kjør Sandgata videre til Ilevollen. Ta fjerde avkjørsel i rundkjøringen på Ilevollen og fortsett rett frem på Byåsveien, videre til Dalgårdbrua og Byåsveien igjen. Sving så til høyre ved Leirbruvegen. Ta andre avkjørsel til venstre for å fortsette til Leirbruvegen 62. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsplan R0355f, datert 15.01.2003. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Trondheim kommune, tlf. 72540000.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Norwegian Broker / Inter Hannover.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.