• Rudolf Nilsens veg 21

  • 7024 Trondheim
Prisantydning
6 990 000,-
Ligningsverdi
1 503 428,-
Kommunale avgifter
3 971,-
Omkostninger
6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
165 000,- (Dokumentavgift)


166 222,- (Omkostninger totalt)


7 156 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
224m²
Bruksareal
224m²
Bruttoareal
245m²
Tomt
748m² (eiet)
Soverom
7
Byggeår
1983
Gårdsnummer
104
Bruksnummer
954
Energimerking
F
Finn-kode
111869987
Publisert

Eiendomsmegler MNEFSalgslederPartner

Dag Erik Oksvold

+47 907 57 402

Eiendomsmeglerfullmektig

May Helen Arntsen

+47 95 88 98 67
  • Nabolagsprofil

83%

eier sin egen bolig

74%

bor i enebolig

72%

har bolig på over 120 kvm

67%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

Dokumenter

Salgsoppgave Rudolf Nilsens veg 21

Beskrivelse

Olden & Partners v/ Dag Erik Oksvold og May Helen Arntsen ønsker velkommen til en flott og oppgradert enebolig beliggende på et veletablert boligområde på Kystadhaugen. Boligen består av en hovedetasje, samt sokkeletasje med to selvstendige boenheter.

Boligen har vært gjennom en rekke oppgraderinger i 2017, hvor det ble etablert to nye boenheter i sokkeletasje med henholdsvis ett og to soverom. Boenhetene i sokkeletasje ble isolert fra hverandre og fra hovedplanet, og det tre vinduer ble byttet ut med godkjente rømningsvinduer. Begge leilighetene i sokkeletasje har flislagt bad med varme i gulv, servantskap fra IKEA og dusjkabinett. Alle kjøkken har innredning fra IKEA og vannstoppventil med sensor montert i kjøkkenbenken. Leieinntekt i leilighetene i sokkel er å.t. kr. 20.000,-. Gjøres oppmerksom på at leietakere har sagt opp leieforhold i forbindelse med salg.

Hovedplan har romslig entre hvor det er godt med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Éntre har varme i både gulv og tak. På hovedplan vil en også få fire soverom med garderobeskap, hvor det fra hovedsoverom også er utgang til vestvendt balkong. Badet ble oppgradert i 2017, og har både flislagt gulv med varme, servantskap, dusjkabinett fra Duxa og opplegg for vaskemaskin. I tilknytning til badet har man et eget toalettrom med vegghengt toalett, servant og servantskap. Her vil en også få privilegium som varme i gulv.

Stuen er romslig og har god plass til både sofagruppe og spisestuemøblement. Her er det også varme i både gulv og tak. Fra stue er det utgang til stor vestvendt terrasse hvor en vil ha gode solforhold og utsikt over Byåsen. På hovedplanet er det adskilt kjøkken, hvor innredning har glatte fronter/overflater i tremønstret utførelse. Kjøkken har godt med benkeplass og laminat benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum.

Eiendommen har pent opparbeidet tomt på ca 748 m2, med frittstående garasje og tre boder, hvor den ene boden er isolert.

Innhold

P-rom hovedplan på 118 m2: Vindfang, gang, toalettrom, bad, fire soverom, kjøkken og stue med spiseplass.

P-rom sokkeletasje på 106 m2: Vindfang, to stuer, to kjøkken, to bad, teknisk rom, tre soverom og gangarealer.

Frittstående garasje på 25 m2 med garasjerom og tre boder.

Standard

Hovedplan:

Bad på ca. 4,5m2, oppgradert i 2017. Flislagt med gulvvarme. Himlingsplater med lampepunkt og lufteventil. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast. Servant med ett-greps armatur fra FmMattson. Servantskap med to skuffer, høyglans hvit utførelse. Speilskap med lys over. Dusjkabinett fra Duxa. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken på ca 11,5m2 fra byggeår. Innredning med glatte fronter/overflater i tremønstret utførelse. Laminat benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum og ett-greps armatur med stengekran for oppvaskmaskin. Belysning og stikkontakter under overskap, fliser mellom benkeplate og overskap. Bosch oppvaskmaskin og komfyr fra Uio med ventilator i skap over. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast. Belegg på gulvoverflaten, tapet på veggene og himlingsplater med lampepunkt. Skyvedør fra gang til kjøkken, dør med profilert overflate fra 2017 mellom kjøkken og soverom.

Toalettrom på ca. 2m2 fra 2017. Varme i gulvet knyttet til varme i gulvet til vindfanget. Fliser på gulv og vegger. Himlingsplater. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast. Servant med ett-greps armatur. Servantskap høyglans hvit utførelse med dør. Speil med belysning over servant. Vegghengt toalett. Sisterne fra Tece, Villeroy og Boch toalettskål. Mekanisk ventilasjon med ventil i himlingen. Varme i gulv og tak.

Øvrige rom: Gulvflater belagt med laminatgulv og belegg. Veggoverflater med malte plater samt tapet. Himlingsplater med lampepunkt. Profilerte hvite innerdører, glassdør mellom vindfang og gang samt til stuen. Skyvedør med tremønstret utførelse fra byggeår til kjøkken. Skyvedør til soverom i stuen fra 2017. Garderobeskap i gang og alle soverommene. Soverommene er på ca. 7m2, 9m2, 11,5m2 og 12,5 m2. Stue og spiseplass på ca. 44 m2.

Leilighet C

Bad på ca. 4m2, oppgradert i 2017. Flislagt med gulvvarme. Malte plater i himlingen med lampepunkt. Ventilasjonsventil på vegg. Vannrør med rør-i- rør system og avløpsrør av plast. Servant med ett-greps armatur. Servantskap med to skuffer, høyglans hvit utførelse. Speil og lys over. Dusjkabinett og gulvmontert toalett fra Gustavsberg.

Kjøkken på ca. 7 m2 fra 2017. IKEA innredning med glatte fronter i hvit utførelse. Plater med flismønster over benk. Benkeplate av laminat. Nedfelt rustfri oppvaskkum med ett-greps armatur. Komfyr med automatisk strømkutt og veggmontert ventilator over, avtrekk ut yttervegg. Plass til kjøleskap og oppvaskmaskin. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast. Waterguard vannstoppventil med sensor montert i kjøkkenbenken. Laminatgulv, malte plater på veggoverflater og i himlingen med lampepunkt. Åpen løsning mot stue.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Hybelleilighet C.

Sokkeletasje ligger delvis under terreng. Laminatgulv fra 2017 samt belegg i gang fra byggeår. Malte plater på vegger og i himlinger som har lampepunkt. Profilerte innerdører, glassdør mellom gang og stuen fra 2017. Garderobeskap på soverom. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegg og avtrekksventil på kjøkken og bad via mekanisk vifte på loft. Hybelleilighet C inneholder vindfang, gang, to soverom, bad, kjøkken med åpen løsning mot stue, samt teknisk rom. Uttak for fiber fra Get i stuen.

Leilighet B

Bad fra 2017. Flislagt med gulvvarme, digital termostat. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast. Malte plater i himlingen med lampepunkt og fuktstyrt vifte. Servant med ett-greps armatur. Servantskap i høyglans hvit utførelse, med speil over. Dusjkabinett og gulvmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken og stue på ca. 16 m2 med innredning og innvendige overflater fra 2017. IKEA innredning med glatte fronter i hvit utførelse. Plater med flismønster mellom benk og overskap. Benkeplate av laminat. Nedfelt rustfri oppvaskkum med ett-greps armatur. Komfyr med automatisk strømkutt og veggmontert ventilator over, avtrekk ut yttervegg. Plass til kjøleskap. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast. Waterguard vannstoppventil med sensor montert i kjøkkenbenken. Laminatgulv, malte plater på veggoverflater og i himlingen.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Hybelleilighet B.

Sokkeletasje ligger under terreng. Laminatgulv fra 2017 samt belegg i gang fra byggeår. Malte plater på vegger og i himlinger som har lampepunkt. Profilerte innerdører fra 2017. Ytterdør fra byggeår. Garderobeskap på soverom. Naturlig ventilasjon, avtrekksventil i himling på bad. Hybelleilighet B inneholder gang, soverom, bad, åpen løsning mellom kjøkken og stue.

Det henvises videre til takstrapport for ytterligere beskrivelse av eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger attraktivt til på Kystadhaugen. Her har man nærhet til offentlig kommunikasjon, skole, barnehage, dagligvare og ytterligere servicefunksjoner. Det er også gode tur- og treningsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Området sokner til Dalgård barneskole og Ugla ungdomsskole. Begge skolene ligger ca. 1 km fra eiendommen og vil dermed være kun en kort spasertur unna. Byåsen videregående skole ligger også i nærheten.

Byåsen er kjent for Bymarka som er Trondheims mest populære utfartsområde. Marka har et variert turterreng og 120 km maskinpreparerte skiløyper nå på vinters tid. Det er ellers kort avstand til flere sportslige arenaer som Byåsenhallen, golfbane på Havstein og Dalgård idrettsanlegg. Byåsen idrettslag tilbyr flere idretter med noe for enhver, bl.a. fotball, håndball, langrenn, hopp, orientering, friidrett, allidrett, trimavdeling og volleyball. For den som vil trene på studio ligger 3T Byåsen kun en fem minutters kjøretur unna.

Nærmeste bussholdeplass er ”Ola Setroms veg” som ligger fem minutters gange fra eiendommen. Herfra går buss nr. 8, 82, 89 og 108 (nattbuss). Buss nr. 8 går på hverdager hvert 10. minutt i rushtid og tar deg ned til Trondheim sentrum på ca. 18 minutter.

AVSTANDER TIL ULIKE SERVICEFASILITETER:

VARER/TJENESTER

- Byåsen butikksenter (3.3 km)

- Coop Extra (750 m)

- Rema Stavset (1.1 km)

- Fiinbeck & Fia Frisør (400 m)

SKOLER/BARNEHAGE

- Stavsetmyra barnehage (1.1 km)

- Dalgård barneskole (800m)

- Ugla ungdomsskole (1.2 km)

- Byåsen videregående skole (2.2 km)

Tomt

Eiet tomt opparbeidet med gressplen og beplantning. Garasje med asfaltert gårdsplass og innkjøring fra vei.

Garasje / Parkering

Parkering i tilhørende garasje og på tomt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 503 428 pr. 27.11.17 14:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 810 969 pr. 27.11.17 14:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 08.06.1983.

Det foreligger ferdigattest for bruksendring av bolig for Rudolf Nilsens veg 21, datert 05.07.2017.

Boligens areal

Primærrom: 224 kvm, Bruksareal: 224 kvm, Bruttoareal: 245 kvm

U . etasje/sokkeletasje:

Bruksareal: 106 m².

Primærrom: 106 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Vindfang, to stuer, to kjøkken, to bad, teknisk rom, tre soverom og gangarealer.

1. etasje/Hovedplan:

Bruksareal: 118 m².

Primærrom: 118 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Vindfang, gang, toalettrom, bad, fire soverom, kjøkken og stue med spiseplass.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har to selvstendige boenheter i sokkeletasje. Disse er p.t. utleid for kr. 20.000,- pr mnd. Det gjøres oppmerksom på at gjeldene leieforhold er sagt opp.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Løpende kostnader

Boligen er medlem av Vestre Rudolf Nilsens veg Velforening, og man er pålagt og betale kr. 2.000,- i året til dette.

Adkomst

Fra Ila, kjør opp Byåsveien. Kjør rett fram i rundkjøringen ved Munkvoll og rett frem i neste rundkjøring. Ta deretter til høyre ved neste rundkjøring og følg Lysverkvegen. Ta første til høyre, for så første til venstre. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsplan R25g. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring med Norwegian Broker / Intel Hannover

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dagerik@oldenpartners.no eller SMS: 90 75 74 02 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.