• Fjellsendin 81

  • 2973 Ryfoss
Prisantydning
1 490 000,-
Totalpris
1 541 150,-
Kommunale avgifter
1 204,- (Renovasjon fritidsbolig)
Beregnet totalkostnad
1 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
37 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 490 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


51 149,50 (Omkostninger totalt)


1 541 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Fritidseiendom (selveier)
Primærrom
62m²
Bruksareal
63m²
Bruttoareal
68m²
Tomt
923m² (eiet tomt)
Byggeår
1970
Gårdsnummer
108
Bruksnummer
10
Finn-kode
124851980
Sist endret
  • Visninger

  • Ta kontakt med selger på tlf.: 92283238

Daglig lederSalgslederPartner

Øystein Liverud

+47 918 84 174

Eiendomsmeglerfullmektig

Sarah Benedicte Wennes

+47 981 30 239
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Boligrapport
Jordskifte 11.1.2005
Signertegenerklæring
Hytteprofil
Ferdigattest - midlertidig brukstillatelse
Grunnkart
Vei, vannforsyning og avløpsforhold

Beskrivelse

Hytte i høyfjellet med fantastisk utsikt.

Innhold

Hytte over ett plan og inneholder: Vindfang, gang, tre soverom, bad og kjøkken i åpen løsning mot spiseplass og stue. Terrasse rundt hytta på to sider, tilsammen ca. 20 m2 delvis overbygget ved inngangsdøren. Frittstående bod og utedo på ca. 13,5 m2.

Standard

Rommet/badet benyttes som bad men opprettholder ikke dagens krav til våtrom da rommet ikke har sluk. Badet har et dusjkabinett fra EuroBad, avløp rett ut gjennom veggen. Varmtvannsbereder fra Styleboiler plassert på veggen ved dusjkabinett. Gulvmontert forbrenningstoalett fra hyttetorget, utlufting gjennom veggen via rør med vifte. Naturlig ventilasjon av rommet via ventil på ytterveggen.

Kjøkken med åpen løsning mot spiseplass og stue. Kjøkkeninnredning fra tidlig på 2000-tallet. Fronter i trehvit utførelse med profilerte overflater, vitrineskap over benken. Benkeplate i laminat med nedfelt dobbel oppvaskkum og ett-greps armatur fra Oras. Stikkontakter under overskap, plater på veggene over benkeplaten. Komfyr fra Gorenje. Kjøl-fryseskap fra Whirpool. Vannrør- og avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder fra Oso på ca. 28 liter plassert i kjøkkenbenken. Luke i gulvet til jordkjeller.

Saltak i trekonstruksjoner tekket med papp-og shingel fra 2010-2012.

Hytta har nylig fått utbedret skade/fult i bjelkelag. Selger har skiftet skadet bjelkelag og isolasjon og lagt nytt gulv i stue og kjøkken.

Beliggenhet

Hytta ligger i Fjellsenden, Slettefjell i typisk stølsområde. Fantastisk utsikt mot Rundemellen og de omkringliggende fjellområdene rundt Beitostølen. Milevis med preparerte skiløyper i umiddelbar nærhet. Flotte turterreng sommer som vinter. Toppturer og fiskemuligheter. Ca. 20 minutter til Beitostølen. Ca. 700 meter fra parkering til hytte på vinteren.

Det som gjør Beitostølen så spesiell er nærheten til fjellet og den intime atmosfæren. Her er alpinbakker, restauranter, puber, butikker og andre severdigheter samlet på ett sted, alt innenfor gangavstand.

Beitostølen er porten til Jotunheimen, her ligger hele 255 av Norges 300 fjelltopper over 2000 meter. Galdhøpiggen (2469 m), Besseggen (1743 m) og Rasletind (2105 m) er de mest populære. Bitihorn (1607 m) er også en populær topp for hele familien, turen starter kun få minutters kjøring fra Beitostølen.

Tomt

Areal: 923 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 1970

Byggeår

1970

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Bygget er oppført da det ikke var krav om ferdigattest

Boligens areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 68 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 63 m².

Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, bad og tre soverom. Kjøkken, spiseplass og stue i åpen løsning.

Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Tegelsteinspipe fra byggeår tilknyttet to ildsteder i stuen. Ny strømmåler innstalert Juni 2017.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 1 204 pr. år

Renovasjon fritidsbolig

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglerhuset & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger innenfor kommunedelplan for Slettefjellet. Denne var vedtatt 14.10.1999. Omspurt eigedom ligg innanfor LNF-område sone 3.. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ol@partners.no eller SMS: 91 88 41 74 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,70 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.