Stensvikveien 20

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Stensvikveien 20

  • 1622 Gressvik
Prisantydning
2 750 000,-
Totalpris
2 816 947,-
Teknisk verdi
2 754 000,-
Kommunale avgifter
4 553,- (Eiendomsskatt 2018 : kr 1743)
Festeavgift
891,- (Overdragelse til ny eier må godkjennes av grunneier.)
Festeår
2057
Beregnet totalkostnad
2 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Panteattest kjøper)
66 250,- (Dokumentavgift)


66 947,- (Omkostninger totalt)


2 816 947,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Hytte (selveier)
Primærrom
63m²
Bruksareal
70m²
Bruttoareal
74m²
Tomt
1 736m² (festet tomt)
Antall rom
3
Soverom
2
Byggeår
1976
Modernisert
2013
Gårdsnummer
59
Bruksnummer
3
Festenummer
83
Ekstra toalett
1
Finn-kode
155419498
Sist endret

Eiendomsmegler

Karl Robert Hansen

+47 920 52 480

Dokumenter

Salgsoppgave Stensvikveien 20

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør 4,1 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Stensvikveien 20.

Hytten ligger usjenert til i det populære hytteområdet Stensvik i Fredrikstad, bilvei helt frem til døren.

Noen minutters gange til flott badestrand.

Hytten står på en stor solrik festet tomt på en lysning i skogen, stor og solrik terrasse. Oppgraderte delikate utområder som er pent opparbeidet.

Eiendommen er omfattende oppgradert i 2013, med utvidelse av hytten, nytt tak, nye vinduer/kledning og nye terrasser. mm.

Hytta inneholder en hall, pent bad, åpent kjøkken og stue løsning, to soverom, et ekstra toalett og to praktiske boder. Til hytten er det også et anneks med muligheter for oppholde seg i, perfekt for de minste.

Eiendommen er tilknyttet offentlig sommer vann/avløp.

Innhold

Hytten inneholder gang, bad, to soverom, stue/kjøkken og toalett. Det er også to praktiske boder og et pent aneks.

Standard

Eiendommen er løpende oppgradert de senere år og holder en god standard. hytta er innredet i lyse tidsriktige farger og fremstår godt vedlikeholdt.

Nytt påbygg i 2013 som inneholder gang, bod og bad. Badet er flislagt på gulv og vegger i lyse tidriktige farger med varme i gulv. Badet er utstyrt med toalett, servant, duskabinett og opplegg til vm.

Utvendig er har eiendommen de senere år fått ny kledning, nye vinduer, nytt taktekke med renner og beslag og nye terrasser.

Se forøvrig vedlagte tilstandsrapport.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i populært hytteområde på Stensvik, Onsøy. Det er 8 min gange til flott sandstrand, felles grillplass, lekeområde og båthavn.

Flotte turområder rett utenfor hyttedøra.

Området har sms styrt bom ved innkjøringen som forhindrer uønsket trafikk i området.

Med båt ligger områdets idylliske skjærgård rett utenfor hyttedøra, med planende båt er det 15 min båttur til Fredrikstad sentrum.

Det er ca 60 min bilkjøring fra Oslo frem til eiendommen.

Tomt

Areal: 1 736 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2057, Festeavgift: 891, Overdragelse til ny eier må godkjennes av grunneier.

Garasje / Parkering

Parkering for flere biler på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1976

Antall soverom

2

Byggeår

1976

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 74 kvm, Grunnflate: 74 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 70 m².

Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, bad, to soverom, stue/kjøkken og toalett.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Vedovn i stue, varmekabler på bad, forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 553 pr. år

Eiendomsskatt 2018 : kr 1743

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidseiendom. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Sommervann via privat vannlag.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: karl.robert@mollerpartners.no eller SMS: 92 05 24 80 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,75 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,-, tilrettelegging. kr. 7.500,-, markedspakke kr. 17.500,- Alle visninger er inkludert. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.