Aggevatn

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Aggevatn

  • 4768 ENGESLAND
Prisantydning
490 000,-
Totalpris
490 000,-
Beregnet totalkostnad
490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger490 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Innlandshytte (selveier)
Bruksareal
50m²
Byggeår
1973
Gårdsnummer
165
Bruksnummer
1
Festenummer
6

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Glenn J. Olsen

+47 488 99 669

Bebyggelsesdetaljer

Hytten står på pilarer og er oppført i tre.

Innhold

Hytten går over ett plan og inneholder: Vindfang, bad, stue, kjøkken og 3 soverom.

I tillegg er det en romslig utvendig bod som også inneholder utedo.

Standard

Enkel standard i hytten. Det er tregulv i alle rom, og panel på vegger og i tak. Hytten selges som den står, ferdig møblert og med alt inventar. Det vil ikke bli foretatt ytterligere nedvask eller rydding. Det medølger bl.a. gasskomfy, gasskjøleskap, gassovn m.m. Det er montert ny pipehatt på hytten.

Vei/vann/kloakk

Vannsisterne. Utedo. Privat vei.

Adkomst

Fra Arendal kjører man opp gjennom Froland og mot Evje ca. 5,8 mil til man kommer til avkjørsel til venstre mot Engesland/Vegusdal. Ta av til venstre her og følg veien ca. 4,8 km og ta til høyre i krysset mot Engesland/Vegusdal. Følg veien ca. 5 km, og man får en rød bu og renovasjonsdunker på venstre hånd. Her svinger man inn til venstre og følger grusveien ca. 3,1 km. Hytten ligger på venstre hånd og er merket med "Til Salgs" plakat.

Beliggenhet

Hytten har en nydelig beliggenhet med utsikt mot Aggevatn. Meget gode solforhold. Her er meget stille og fredlig. Flott turterreng rett på utsiden av døren sommer som vinter ! Flotte bademuligheter like i nærheten. Her kan man sitte på verandaen og nyte det flotte fugle- og dyrelivet på nært hold. Den flotte Orreleiken kan man ofte se fra stuevinduet.

Tomtebeskrivelse

Solrik naturtomt rundt hytten. Punktfeste, dette er en variant av en festetomt. Et punktfeste er registrert i matrikkelen med et festenummer. Betegnelsen innebærer at tomten (normalt en hyttetomt) har et leieforhold til en grunneiendom.

Det som særtegner et punktfeste er at det ikke har eiendomsgrenser (eller rettighetsgrenser) i marken.

Eiendommen er markert med et sentralpunkt, som skal ligge innenfor bebyggelsen på tomten. Eieren av punktfestet har normalt en egen (men den kan være begrenset) disposisjonsrett innenfor en sirkel med radius 30 meter fra sentralpunktet. Grunneier er Ole Christian Aas. Årlig festeavgift er p.t. kr. 1.258,-, denne er gjenstand for indeksregulering hvert 5. år.

Parkering

Biloppstillingsplass ved hytten.

Eierskiftefors.

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med egenerklæringen fra selger. Vi tilbyr boligkjøperforsikring for kjøper i HELP Forsikring, se informasjon i prospektet.

Energimerking

Det foreligger ikke energimerking på hytten.

Forsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget av hytten.

Oppvarming

Gassovn og vedfyring.

Meglerprov. %

2,2/2,75 % provisjon inkl. mva. av salgssummen, minimum kr. 35.000,- inkl. mva. Oppgjørsgebyr kr. 3.775,-. Det gis rabatt med kr. 5.000,- inkl. mva for stamkunder.

Diverse

Utgifter ifbm. brøyting beløper seg til mellom kr. 500,- og kr.1.000,- pr. år. iflg. selger.

Omkostninger

Dokumentavgift til staten 2,5 % av kjøpesummen.

Tinglysningsgebyr for skjøte kr 1.548,-

Tinglysnings- og attestgebyr pr. obligasjon kr 2 107,-. Det tas forbehold om endringer av offentlige gebyrer/andre omkostninger. Ved salg til prisantydning blir den totale kostnad

kr. 505.905,- inkl. dokumentavgift og tinglysingsgebyrer.

Overtakelse

Etter avtale. Hytten kan overtas snarlig.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til hytter. Se reguleringsplan med bestemmelser i prospektet.

Servitutter

Eiendommen leveres fri for pengeheftelser. Andre tinglyste heftelser (servitutter):

13.09.1974 4189 Festekontrakt