Hauges gate 36b

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Hauges gate 36b

  • 3019 Drammen
Prisantydning
3 990 000,-
Fellesgjeld
35 250,-
Totalpris
4 131 270,-
Ligningsverdi
634 586,-
Fellesutgifter
3 318,- (Renter/avdrag fellegjeld, vaktmester, bygningsforsikring, vann/avløp/renovasjon, felles el, forretningsfører, kabel-TV.)
Beregnet totalkostnad
3 990 000,- (Prisantydning)
35 250,- (Andel av fellesgjeld)


4 025 250,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 120,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


106 019,50 (Omkostninger totalt)


4 131 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
78m²
Bruksareal
78m²
Bruttoareal
84m²
Tomt
1 982m² (fellestomt)
Byggeår
1988
Gårdsnummer
114
Bruksnummer
511
Seksjonsnummer
9
Energimerking
F
Finn-kode
102033873
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Nina Widerøe

+47 916 16 035

Eiendomsmeglerfullmektig

Sarah Benedicte Wennes

+47 981 30 239
  • Nabolagsprofil

84%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

67%

eier sin egen bolig

65%

av boligene er eldre enn 20 år

52%

har inntekt over 300.000

Dokumenter

Energiattest_A2017-801356_Dato_20170810_Adresse_Hauges gate 36 B
Salgsoppgave Hauges gate 36b

BRA/PROM

78 / 78 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Garasjeplass for 1 bil i felles garasjekjeller.

Beskrivelse

Fin 3-roms toppleilighet i Parkalleen med to balkonger og meget gode solforhold. Garasjeplass i felles garasjekjeller. Meget sentrumsnær beliggenhet, men samtidig stille og rolig uten sjenerende trafikkstøy. Her finner man de fleste servicetilbud innen få minutters gange fra leiligheten.

Innhold

Leiligheten ligger i 3.etg. og inneholder:

Gang med skyvedørsgarderobe, stue/spisestue med peis og utgang til to balkonger som vender henholdsvis mot vest og øst, kjøkken med integrert kokeplate og komfyr, 2 soverom, flislagt bad med varmekabler, servant, wc, dusjkabinett og hjørnebadekar.

1 sportsbod i eget bodrom.

1 garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Det er ventilasjonsanlegg i leiligheten fra 2016.

Alle gulv har parkett, med unntak av bad som har fliser.

Malte veggflater, fliser på badet.

Beliggenhet

Leiligheten har en svært sentrumsnær beliggenhet, med ca. 5 minutters gangavstand til Bragernes torg. Omtrent den samme avstanden over Ypsilon til Union Brygge med restauranter, matbutikk, apotek, frisør, biblioteket og Union scene. Timesekspressen til Oslo stopper få meter unna og det er også kort vei (ca. 10 minutters gange) til Drammen stasjon med hyppige avganger både mot Oslo og Kongsberg.

Nærmeste handlesenter er Torget Vest, med matbutikk og et godt utvalg av andre butikker.

Kun få minutters gangavstand til marka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Her går man lett til Åspaviljongen, Spiralen, Stronghytta, Kloptjern, Landfalltjern og Tverken. Dessuten er det meget flotte turmuligheter langs Elveparken som strekker seg langt på begge sider av elven.

Tomt

Sameiets eiendom er i hovedsak bebygget, men det er et fint, stenlagt atrium med fine oppholdssoner for beboerne. Også noe grøntareal med plen, busker og blomster.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 634 586 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 030 674 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 14.07.1995. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, gang, 2 soverom, kjøkken, bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Strøm

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er ikke beliggende i et regulert område. Den er avsatt i kommuneplan av 05.10.2015 til boligbebyggelse. Det er Sentrumsplanen som gjelder for eiendommen. Formål: Bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Parkalleen

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld: 35.250,- pr august 2017

Lånets totale saldo: 705.000,- pr august 2017

Årlig rentesats: 6,1

Antall terminer årlig: 12

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterlig.ere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.