Verksveien 2 K

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger
  • Verksveien 2 K

  • 3031 Drammen
Prisantydning
2 990 000,-
Totalpris
3 066 250,-
Ligningsverdi
609 806,-
Fellesutgifter
1 670,- (Forsikring bygninger, Grunnpakke tv Altibox, snørydding.)
Kommunale avgifter
7 186,- (Forsikring bygninger, Grunnpakke tv Altibox, snørydding.)
Beregnet totalkostnad
2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
75 000,- (Dokumentavgift)


76 249,50 (Omkostninger totalt)


3 066 249,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
74m²
Bruksareal
81m²
Bruttoareal
81m²
Tomt
3 781m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1993
Gårdsnummer
80
Bruksnummer
718
Seksjonsnummer
10
Energimerking
D
Finn-kode
104918029
Sist endret

Daglig lederSalgslederPartner

Øystein Liverud

+47 918 84 174

Eiendomsmeglerfullmektig

Simen Eknes Slotsvig

+47 40 48 32 52
  • Nabolagsprofil

78%

bor i enebolig

74%

eier sin egen bolig

72%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

67%

av boligene er eldre enn 20 år

Dokumenter

Salgsoppgave Verksveien 2 K

Beskrivelse

Lys og pen 3-roms eierleilighet med sentral beliggenhet på Konnerud.

Trappefri adkomst fra gårdsplass og parkeringsplass. Solrikt beliggende med flott utsikt.

Innhold

Leiligheten ligger i 2.etasje med inngang fra bakkeplan.

Stue, entré, kjøkken, 2 soverom, gang og bad.

I tillegg er det 2 uteboder på ca 3 m2 hver.

Sydvendt balkong / veranda på ca 7m².

Loftet er et råloft. Tilkomst via takluke med stige.

Sportsbod og utvendig bod i forbindelse med inngangsparti og gårdsplass.

Standard

Kjøkkeninnredning fra ca. 2007 med glatte og profilerte fronter. Åpen løsning mot stue. Benkeplater i heltre. Nedfelt oppvaskkum.

Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator integrert i overskap. Varmtvannsbereder plassert i underskap.

Gulv: Fliser på badegulv, 3-stavs parkett på øvrige gulv.

Vegger: Fliser, tapetserte og malte veggoverflater.

Himlinger: Malte himlinger.

Bad: Innredning med nedfelt servant og underskap. Speilskap over servant. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekksvifte.

Tiltak er utført i ca 2007, med nye gulvfliser lagt oppå eksisternede våtromsbelegg, panel på vegger.

Garderobeskap på begge soverom.

Beliggenhet

Meget god beliggenhet sentralt på Konnerud, med gangavstand til flere typer serviceinstitusjoner og Konnerud senter.

Solrikt og flott utsikt.

Felleskostnader

Kr. 1 670,- per måned. felles bygningsforsikring, grunnpakke tv fra Altibox, snørydding noe utvendig vedlikehold av fellesarealer.Det vil være en økning av felleskostnadene til 1800,- fra 1.1.2018.

Etasje

2 etasje.

Tomt

Fellesarealer som er beplantet med busker og noe plen - Asfaltert innkjørsel, parkeringsplasser og gårdsplass.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på gårdsplass. besøkende skal parkere på oppmerkede plasser ved innkjørselen fra verksveien.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 609 806 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 951 380 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 17.06.1991.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 74 m².

Primærrom: 74 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, entré, kjøkken, 2 soverom, gang, bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som Stue, entré, kjøkken, 2 soverom, gang, bad.opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming er i hovedsak elektrisk.

Skorstein med vedovn i stuen.

Utstyr

Det er mulighet fro lån av utstyr i felles redskapsbod. Liste følger som vedlegg.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til offentlig bebyggelse og byggegrense etter reguleringsplan for området Gården, Drammen kommune(1.12.1977). Eiendommen er avsatt i kommuneplanen av 5.10.2015 til boligbebyggelse og adkomstvei. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Boligsameiet Tuftejordet.

Det kreves ikke styregodkjennelse av ny kjøper.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Mye vedlikehold gjøres ved dugnadsarbeid. dugnadsplikt.

Det gjøres utbedringer for grunnet radonverdier i 3 andre leiligheter i sameiet.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ol@nordvikpartners.no eller SMS: 91 88 41 74 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.