Fjordsvingen 3

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Fjordsvingen 3

  • 3427 Gullaug
Prisantydning
4 190 000,-
Totalpris
4 292 750,-
Ligningsverdi
802 449,-
Fellesutgifter
1 993,-
Kommunale avgifter
3 342,- (per år)
Beregnet totalkostnad
4 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
1 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 000,- (Dokumentavgift)


102 749,50 (Omkostninger totalt)


4 292 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
75m²
Bruksareal
78m²
Bruttoareal
85m²
Tomt
901m² (fellestomt)
Byggeår
2009
Gårdsnummer
115
Bruksnummer
148
Seksjonsnummer
8
Energimerking
C
Finn-kode
102023966
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Nina Widerøe

+47 916 16 035
  • Nabolagsprofil

90%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

88%

eier sin egen bolig

60%

av boligene er nyere enn 20 år

53%

har bolig på over 120 kvm

BRA/PROM

78 / 75 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Beskrivelse

Særdeles flott og tiltalende 3-roms selveierleilighet i 2. rekke mot vannet på Engersand. Her kan man flytte rett inn! Fin fjordutsikt fra stor, vestvendt balkong med ettermiddags- og kveldssol. Garasjeplass og ekstra med bodplass. Fantastisk mulighet til å bo ved fjorden, med sandstrand og bryggeanlegg rett nedenfor leiligheten.

Innhold

Leiligheten ligger i 2.etg. og inneholder:

Gang med skyvedørsgarderobe, 2 soverom med garderobeskap, flislagt bad m/varmekabler, servant, wc, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin, bod, lekkert kjøkken fra HTH m/integrert kokeplate, stekeovn og kjøl/frys, lys og tiltalende stue m/gasspeis og utgang til vestvendt, solrik balkong.

Garasjeplass for 1 bil i felles garasjerekke.

2 sportsboder (en i garasjen og en i underetasjen).

Standard

Vestvendt balkong med elektrisk skillevegg mot nabo.

Oppgangen har callinganlegg.

Medfølger våtromsbevis fra takstmann på bad.

Ventialsjonsanlegg.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og glatte fronter på innredning. Åpen løsning mot stue. Parkett på gulv. Benkeplater i heltre

(komposittmateriale, heltre / granitt benkeplate). Nedfelt oppvaskkum og komfyr med induksjonstopp. Kjøl- frys. Ventilator tilkoblet sentralt avsug,

integrert i overskap. Lys under overskap.

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet i 2. rekke fra sjøen på Engersand. Her er det fin utsikt mot fjorden og gode solforhold (ettermiddags- og kveldssol) på balkongen. Flott friområde med strand og turstier rett nedenfor leiligheten, samt bryggeanlegg med muligheter for å leie båtplass. Det er også kommet et veldig hyggelig spisested på brygga (Ankeret), som er et populært samlingspunkt både for beboere på Engersand samt folk utenfra.

Kort vei til nærbutikk på Gullaug, og ca. 10 minutter kjøretid til Drammen sentrum med alle servicetilbud. Ca. 6-7 minutters kjøring til Lier stasjon (evt. Brakerøya stasjon) med gode forbindelser både mot Oslo og Kongsberg.

Etasje

2. etg.

Tomt

Sameiets eiendom er meget pent opparbeidet og beplantet med mye grøntanlegg, busker, trær og blomster samt asfalterte interne veier.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 802 449 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 567 835 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/brukstillatelse datert 20.03.2013 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 78 m².

Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad/vaskerom, kjøkken, gang, 2 soverom.

Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundæærrom: Bod

Balkong på 17 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Gasspeis i stue.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Engersand Felt 6. Orgnr: 996 515 737. Sameiet består av 16 leiligheter og bodkjeller.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.