Kagholvegen 30 A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kagholvegen 30 A

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
2 400 000,-
Totalpris
2 464 342,-
Ligningsverdi
470 748,-
Teknisk verdi
2 544 731,-
Fellesutgifter
250,- (Felles byggforsikring)
Kommunale avgifter
11 947,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
63 120,- (Dokumentavgift)


64 342,- (Omkostninger totalt)


2 464 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
96m²
Bruksareal
102m²
Tomt
1 318m² (fellestomt)
Etasje
2.
Soverom
3
Byggeår
2006
Gårdsnummer
7
Bruksnummer
292
Seksjonsnummer
4
Finn-kode
118536282
Sist endret

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

79%

eier sin egen bolig

65%

bor i enebolig

54%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

51%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave - Bildedel
Salgsoppgave - Tekstdel

BRA/PROM

102 / 96 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Innhold

3-roms selveierleilighet som inneholder følgende:

Vindfang, gang, tre soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.

- Sportsbod på 6 kvm ved inngangsparti. Boden er isolert og har innlagt strøm.

- Garasje på 23 kvm.

- Kryploft med gulv og gode oppbevaringsmuligheter.

Standard

Velkommen til Kagholvegen 30A - en romslig og pen 4-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet i Grebstadhagen. Leiligheten ble oppført i 2006 og holder god standard på inventar, overflater og utstyr. Bilen parkeres i garasjen som er oppført ved adkomsten og herfra er det enkel adkomst til leilighetens inngangsparti.

Inngangsparti

Leiligheten har overbygget inngangsparti som ligger på byggets østside. I tilknytning inngangspartiet ligger den utvendige boden på cirka 6 kvm - her er det gode oppbevaringsmuligheter og innlagt strøm. Vindfanget har fliser på gulv med tilhørende varmekabler. Fra gangen er det luke til kryploftet, dette har god takhøyde og svært gode oppbevaringsmuligheter.

Stue / kjøkken

Lys og romslig stue med god plass til flere sittegrupper. Stuen har, som de fleste andre rom, eikeparkett på gulv og malte flater på veggene. Oppvarming skjer via vedovnen i tillegg til de medfølgende panelovnene. Utgang til vestvendt balkong fra spisestue - denne er overbygget og har plass til sittegruppe.

Fra stue er det åpen løsning mot kjøkkenet. Takhøy kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter, laminat benkeplate med flis mot overskapene, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøleskap, oppvaskmaskin og integrert stekeovn/platetopp medfølger ved handel.

Soverom

Leiligheten har tre soverom hvor to av rommene har medfølgende garderobeskap.

Bad / vaskerom

Stort bad med flis på gulv og våtromsplater på vegg. Rommet er utstyrt med dusj med dusjvegger, vegghengt toalett og baderomsinnredning med speil/belysning. Badet har i tillegg varmekabler i gulv og spotlights i himling. Fra badet er det dør inn til vaskerom som inneholder av opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, utslagsvask, varmtvannsbereder og rør-i-rør skap.

Diverse

- Fasade og garasje malt i 2017.

- Takstein ble vasket og renset i 2017.

- Innlagt fibertilknytning for bredbånd.

- Sikringskap med automatsikringer.

- Kryploft med gode oppbevaringsmuligheter.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet i Grebstadhagen. Populære Grebstadhagen kan by på barnevennlige omgivelser med blant annet to lekeplasser og ballplass i umiddelbar nærhet - perfekt for de yngste i nabolaget. Fra boligen er det gangavstand til Sykkylven sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Innenfor en kjøreavstand på cirka 5 minutter finner man flere barnehager, barneskoler, ungdom- og videregående skole, idrettshall, svømmehall, Sykkylven Regionale kunstgressbane og kulturhus med kino.

Like utenfor inngangsdøren finnes et utall av turmuligheter, hvor populære turmål som Vassetra, Aurenakken og Kambane bare er noen av alternativene.

Etasje

2 etasje

Tomt

Felles, eiet tomt på 1318 kvm.

Tomten er opparbeidet med gruset adkomst og biloppstillingsplasser, uteplasser med betongheller, levegger av tre, samt noe grøntareal og beplantning mot sør.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 470 748 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 506 393 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for firemannsboligen, datert 05.12.2006. Dokumentet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 102 kvm

Bruksareal: 102 m².

Primærrom: 96 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, tre soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.

Sekundærrom: 6 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod med utvendig adkomst.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Leiligheten har varmekabler i gulv i vindfang, bad og vaskerom. Vedovn i stue og forøvrig elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Felleskostnader kr. 250,- per mnd. Inkluderer felles byggforsikring.

Kommunale avgifter: kr. 11 947,- per år.

Strømforbruk: ca. 8 000 kWh per år. (Basert på selgers forbruk, dette vil variere).

Brøyting: ca. kr. 1 625,- per år.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område regulert til bolig, ihht. reguleringsplan Grebstad 1 / Myra datert 29.08.2001. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Grebstadhagen 7/292, Johannes Langeland er kasserer.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.