Kyrkjevegen 91

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kyrkjevegen 91

  • 6230 Sykkylven
Prisantydning
1 800 000,-
Totalpris
1 857 622,-
Ligningsverdi
383 967,-
Teknisk verdi
1 932 602,-
Fellesutgifter
800,- (Inkluderer felles bygningsforsikring, brøyting og diverse vedlikehold.)
Kommunale avgifter
10 098,- (Inkl. vann, avløp, feiing og renovasjon.)
Beregnet totalkostnad
1 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
48 750,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


57 622,- (Omkostninger totalt)


1 857 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
74m²
Bruksareal
74m²
Tomt
4 329m² (fellestomt)
Soverom
2
Byggeår
1998
Gårdsnummer
17
Bruksnummer
390
Seksjonsnummer
8
Finn-kode
118535648
Sist endret

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Espen Garli

+47 45 22 48 64
  • Nabolagsprofil

86%

eier sin egen bolig

81%

bor i enebolig

59%

har bolig på over 120 kvm

59%

av boligene er eldre enn 20 år

Dokumenter

Salgsoppgave - Bildedel
Salgsoppgave - Tekstdel

BRA/PROM

74 / 74 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Innhold

3-roms selveierleilighet som inneholder følgende:

Entrè, gang, to soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.

- Bod på 6 kvm like utenfor leilighetens inngangsdør. Tilkomst via bod som er felles med naboleiligheten. Boden har strømuttak.

- Tillaget bod på terrassen.

- Tilhørende biloppstillingsplass på felles parkeringsareal.

Standard

Pen 3-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet i Kapteinsgården på Vik, noen få minutters gange fra Sykkylven sentrum. Leiligheten har utvidet terrasse mot vest - her kan man nyte nydelig utsikt ut Sykkylvsfjorden og gode solforhold til cirka kl. 23 midtsommers.

Inngangsparti / entrè

Leiligheten har overbygget inngangsparti som er felles for firemannsboligen. Herfra er det trapp til underetasjen hvor man finner leilighetens bod på 6 kvm like utenfor inngangsdøren. Leilighetens entrè ble malt i 2017 og har muligheter for klesoppbevaring.

Stue / kjøkken

Lys og trivelig stue med vinylbelegg på gulv og malte veggoverflater. I stue er det vedovn som sørger for god varme når vinteren slår inn. Fra stue er det utgang til vestvendt terrasse på 29 kvm - her er det gode solforhold og nydelig utsikt mot Sykkylvsfjorden og Storfjorden. På terrassen er det strømuttak, praktisk bod og levegg fra 2017.

Fra stue er det åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkeninnredning med slette fronter, laminat benkeplate med kitchenboards mot overskapene, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har gode muligheter for koselig spiseplass ved vindu. Stue og kjøkken har varmekabler i gulv.

Soverom

Leiligheten har to soverom, begge med plass til både seng og garderobeløsninger. Hovedsoverommet ble oppusset med nytt laminatgulv og nye veggplater i 2015. Soverom 2 har medfølgende garderobeskap.

Bad / vaskerom

Leilighetens bad har belgg på gulv og våtromsplater på vegger. Rommet er utstyrt med varmekabler i gulv, dusj med dusjvegger, toalett, samt baderomsinnredning med tilhørende speil og belysning. Det er mekanisk avtrekk fra badet.

Fra gangen er det tilkomst til separat vaskerom med belegg på gulv og malte flater på vegger. Rommet inneholder skyllekar, varmtvannsbereder på 200 liter, brannslange og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Diverse

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Brannslange.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde, cirka 600 meter fra Sykkylven sentrum. Fra den vestvendte terrassen kan man nyte svært gode solforhold og nydelig utsikt over Sykkylvsfjorden og videre mot Storfjorden. Innen en kjøreavstand på fem minutter finnes det flere barnehager og skoler, samt fritidstilbud for store og små. I underkant av fem minutters gange til sentrum med de fleste servicetilbud/fasiliteter. Et mangfold av turmuligheter finnes like utenfor inngangsdøren.

Tomt

Felles, eiet tomt på 4 329 kvm.

Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst og biloppstillingsplasser, forstøtningsmurer, trapper, grøntareal, samt støyvoll mot Sykkylvsvegen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 383 967 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 228 693 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for bygget, datert 05.06.1998. Dokumentet følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm

U. etasje:

Bruksareal: 74 m².

Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, gang, to soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat uteiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Leiligheten har vedovn i stue og varmekabler i gulv på stue, kjøkken og bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Felleskostnader kr. 800,- per mnd. Inkluderer brøyting, felles byggforsikring og div. vedlikehold.

Kommunale avgifter: kr. 10 098,- per år.

Strømforbruk: cirka kr. 1 200 - 1 500,- per måned.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Aursnes & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til "Bustadar Konsentrert" ifl. Partiellreguleringsplan Kapteinsgarden, datert 13.03.96. Med føresegner, datert 13.03.96. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Kapteinsgården, org.nr. 996 330 516, består av fire firemannsboliger med totalt 16 seksjoner. Styreleder i sameiet er Tone Granum Hausvik.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: garli@aursnespartners.no eller SMS: 45 22 48 64 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.