Innherredsveien 2 C

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Innherredsveien 2 C

  • 7014 Trondheim
Prisantydning
4 130 000,-
Totalpris
4 241 242,-
Ligningsverdi
882 574,-
Fellesutgifter
3 041,- (Felleskostnader inkluderer blant annet: Fjernvarme, varmtvann, kabel-TV/internett, renhold, felles husforsikring, felles strøm, drift og vedlikehold av ventilasjon, heis, garasje og fjernvarme.)
Kommunale avgifter
1 730,- (Felleskostnader inkluderer blant annet: Fjernvarme, varmtvann, kabel-TV/internett, renhold, felles husforsikring, felles strøm, drift og vedlikehold av ventilasjon, heis, garasje og fjernvarme.)
Beregnet totalkostnad
4 130 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
99 370,- (Dokumentavgift)
3 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


111 242,- (Omkostninger totalt)


4 241 242,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
78m²
Bruksareal
78m²
Bruttoareal
86m²
Tomt
639m² (fellestomt)
Soverom
2
Byggeår
2003
Gårdsnummer
409
Bruksnummer
535
Seksjonsnummer
4
Energimerking
D
Finn-kode
98494080
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Lasse Bøen

+47 480 32 878
  • Nabolagsprofil

100%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

99%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

92%

av boligene er nyere enn 20 år

80%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave Innherredsveien 2 C

Beskrivelse

Sjelden flott hjørneleilighet på Nedre Elvehavn mellom Solsiden og Bakklandet! Leiligheten ligger vestvendt inn mot Verfstgata med umiddelbar nærhet til byen. Leiligheten ligger i en høy 1. etg. Leiligheten nyter godt av store vinduer og en særdeles god planløsning. Romslig stue med sittegrupper og spisestue. 2 store soverom med mulighet for mye garderobeplass. Flislagt bad med vannbåren varme, her har man god plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer og godt med skapplass. Leiligheten fremstår som svært tiltalende med gode løsninger og har en utsøkt beliggenhet. Dette er en sjelden anledning til å få en leilighet med det lille ekstra.

Her finner man kvaliteter som:

- 2 store soverom på hele 14 m² og 12,6 m²

- Bygget ble oppført i 2003 og holder følgelig en god standard inn og utvendig

- Stor felles takterrasse med fin utsikt over byen og optimale solforhold fra tidlig morgen til sen kveld

- Praktisk bod i kjeller.

- Kun 50m til restaurantrekken i Adressabygget.

- 200m til uterestaurantene på Solsiden

- Leiligheten ligger ut mot rolig gate uten gjennomgangstrafikk

- Kort spasertur over Bakke bru så er man i sentrum på et par minutter

- Felleskostnadene inkluderer både TV, internett, varmtvann og oppvarming

- Fjernvarme og balansert ventilasjon gir et godt inneklima og en behagelig oppvarming

- Porttelefon.

Selger opplyser om følgende oppgraderinger i 2017:

- Sparklet og malt alle vegger og tak på begge soverom, gang, stue og kjøkken.

- Nytt gulv på hovedsoverom, skiftet stikkontakter og lagt opp ledninger.

- Rettet opp fuger på bad, malt dør baderom og baderomstak med våtromsmaling.

- Nytt dusjarmatur på bad og blandebatteri på kjøkken.

Innhold

Automatsikringer i gangen.

1 bod tilhørende leiligheten.

Standard

1. etasje:

Entré/gang:

3stavs eik parkett på gulv. Malte slette vegger og malt slett himling.

Garderobeskap.

Kjøkken:

3stavs eik parkett på gulv. Malte slette vegger og malt slett himling. Innredning i foliert utførelse med slette hvite fronter. Flis på vegg. Laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål.

Stue:

3stavs eik parkett på gulv. Malte slette vegger og malt slett himling.

Soverom1:

Laminat på gulv. Malte slette vegger og malt slett himling.

Garderobeskap.

Soverom 2:

3stavs parkett på gulv. Malte slette vegger og malt slett himling.

Bad:

Flis på gulv og vegger. Malt slett himling.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet på Nedre Elvehavn. Gangavstand til alt det Trondheim Sentrum har å by på. Leiligheten ligger et steinkast fra Solsiden hvor man finner kjøpesenter med dagligvarebutikk, Vinmonopol og andre butikker. Ved solsiden har man også et yrende liv langs kaia på en av de mange kafeer og restauranter.

Etter en kort spasertur over Bakke Bru er man i hjertet av Trondheim sentrum. Noen få hundre meter fra leiligheten ligger også en av byens mest besøkte områder, Bakklandet. Her har man en fantastisk flott trehusbebyggelse med mange kafeer, restauranter og div. kunstbutikker. Videre forbi Bakklandet kan man spasere langs Nidelven eller ta en treningstur. Gang og sykkelavstand til både NTNU Gløshaugen, BI Trondheim, HIST, St.Olavs Hospital og SINTEF. Nærhet til kino- Olavshallen med konserter og teater. Kort vei til Trondheim Sentralstasjon. Like utenfor døren finner man et av byens mange knutepunkter for kollektivtransport som enten bringer deg østover og ut av byen, eller via sentrum og sør/vestover mot Tiller/Heimdal/Byåsen etc. Flybussen til Værnes går også like utenfor døren. Nedre Elvehavn/Solsiden er en bydel i Trondheim på nedsiden av Bakke bru som avgrenses av Innherredsveien, Nidelva og Dyre Halses gate. Det var tidligere et industriområde hvor man fant Ørens Mekaniske Verksted og Trondheim Mekaniske Verksted som i dag omtales som Trondheims Aker Brygge og er et av Trondheims mest populære områder for både handel, næring og boliger.

Tomt

Hovedsakelig bebygd fellestomt eid av sameiet.

Det bygges nye leiligheter fra grunnen opp på nabotomta, Verftsgata 1C.

Garasje / Parkering

Medfølger ikke parkeringsplass.

Henviser til soneparkering i gate, parkering i P-hus eller privat leie.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 882 574 pr. 18.04.17 11:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 471 208 pr. 18.04.17 11:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på Innherredsveien 2C og 2D datert 23.06.2003 iflg. Trondheim kommune.

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 78 m².

Primærrom: 78 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Entré, gang, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan fritt leies ut i sin helhet

Oppvarming

Fjernvarme.

Vannbåren varme i gulv på bad.

Adkomst

Fra sentrum kjører man østover mot Bakke bro og følger Innherredsveien. Bygget ligger på venstre side etter rundkjøringen med inngang fra Innherredsveien. Det vil bli skiltet fra Olden & Partners ved fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsplan R 560Q datert 15.01.1996. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Innherredsveien 2 C, med bnr. 535 og gnr. 409, består av 27 leilighetsseksjoner, 1 næringsseksjon samt boder, garasje og fellesarealer.

Sameiets formål er å ivareta seksjonseiernes felles interesser som sameiere.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet har etter utbyggingen av Verfsgate 1 (naboblokken) vært i tvist med utbygger angående nedgravde ledninger på tomten som måtte flyttes ved utbygging av Veftsgate 1. For mer informasjon ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Eier har tegnet forsikring gjennom Norwegian Broker med Inter Hannover.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.