Innherredsveien 87

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Innherredsveien 87

  • 7068 Trondheim
Prisantydning
1 890 000,-
Totalpris
1 946 122,-
Ligningsverdi
460 508,-
Fellesutgifter
1 200,- (Felleskostnader inkluderer: felles forsikring, strømutgifter fellesareal, varmtvann og sparing)
Kommunale avgifter
1 455,- (Gjelder for termin nr. 1 av 4 i 2018. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.)
Beregnet totalkostnad
1 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
47 250,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


56 122,- (Omkostninger totalt)


1 946 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
30m²
Bruksareal
30m²
Bruttoareal
33m²
Tomt
547m² (eiet tomt)
Oppholdsrom
2
Soverom
1
Byggeår
1905
Modernisert
1988
Gårdsnummer
9
Bruksnummer
140
Seksjonsnummer
3
Energimerking
G
Finn-kode
117847399
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Lasse Bøen

+47 480 32 878
  • Nabolagsprofil

80%

av boligene er eldre enn 20 år

76%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

70%

har bolig mellom 60-120 kvm

65%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave Innherredsveien 87

BRA/PROM

30 / 30 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Det medfører ingen fast parkeringsplass for leiligheten. Sameiet disponerer 2 stk parkerinsplasser (disse er tilegnet de to største leilighetene, seksjon 1 og 2)

Tomt

Areal: 547 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Olden & Partners v/Lasse Bøen har gleden å ønske velkommen til Innherredsveien 87. En meget sentralt og attraktiv beliggende leilighet med gangavstand til det meste. Ca. 10 min gange til Solsiden kjøpesenter med et mangfold av shoppingmuligheter, vinmonopol, restauranter, kafeèr og uteliv, Portalen med søndagsåpen dagligvare og 3T Treningssenter. Kort vei til sentrum med alle fasiliteter. Sirkus Shopping ligger ca. 10 min gange andre veien.

En kort rusletur til Lademoen Park med flotte grøntarealer. Parken var gjenstand for betydelig oppgradering i 2008 og er en populær samlingsplass på sommeren. Det er kort vei til Korsvika og Ladestien som byr på flotte turstier, grillplasser samt badeplasser.

Innherredsveien er planlagt å bli miljøgate. Dette vil medføre langt mindre trafikk og et bedre utemiljø i området. God offentlig kommunikasjon i området med bussholdeplass like ved. En leilighet som passer perfekt for studenter, par, single og førstegangskjøpere.

Kort fortalt:

- Loftsleilighet med solrik balkong

- Praktisk planløsning der det er god plass til både spisebord og sofagruppe.

- Lave felleskostnader.

- Egen inngang.

- Kort vei til Solsiden med alle sine fasiliteter.

- Dagligvare med post i butikk like i nærheten.

- Kollektivtilbud like ved boligen med både Bybuss og flybuss

Innhold

Leiligheten inneholder: gang, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Leiligheten disponerer en bod på ca. 1 m2 under trappen til andre etasje. Da takhøyden i kjelleren er under 1,90 meter er bodens areal (ca. 9 m2) ikke medtatt.

Standard

3. etasje

Bad:

Flislagt bad med gulvvarme på ca. 2 m2 fra 2015. Plater i himlingen med downlights. Servant med ett-greps armatur, montert på servantskap med glatte overflater og dør. Speil og stikkontakt over servant. Foldevegg av glass i dusjen med ett-greps armatur fra Damixa. Vedheng toalett fra Geberit. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør i kobber og avløpsrør av plast fra 1988. Ventil i veggen med mekanisk avtrekk. Ca. 27 mm fall fra dørterskelen til sluk i dusjen.

Stue:

Gulvoverflaten belagt med laminat. Veggoverflater med malt glassfiberstrie og malt panel. Himlingsoverflater med malt panel. Vedovn.

Kjøkken:

Kjøkken i åpen løsning mot spiseplass og stue ca. 23 m2. Innredning fra Ikea med glatte overflater fra 2000-tallet. Benkeplate i tre med nedfelt dobbel rustfri oppvaskkum og ett-greps armatur fra Oras. Stikkontakter og belysning under overskap. Integrerte hvitevarer, koketopp fra Ikea med ventilator i skap over. Vannrør i kobber- og avløpsrør av plast fra 1988. Gulvoverflaten belagt med laminat, veggoverflater med malt glassfiberstrie, malt panel i himlingen.

Gang:

Gulvoverflaten belagt med laminat. Veggoverflater med malt glassfiberstrie og malt panel. Himlingsoverflater med malt panel. Innerdører fra 1988 i hvit utførelse med profilerte overflater.

Soverom:

Leiligheten har ett soverom på ca 4 m2. Gulvoverflaten belagt med laminat. Veggoverflater med malt glassfiberstrie og malt panel. Himlingsoverflater med malt panel.

Boligen har naturlig ventilasjon med ventiler i vinduene.

Beliggenhet

Lademoen er en rolig bydel beliggende om lag 2 km nordøst for Trondheim sentrum. Området er godt kjent for sine etablerte borettslag og sameier, beliggende med idylliske grøntarealer mellom blokkene. Mest kjent er kanskje Lademoparken med sitt yrende folkeliv på sommerstid. Lademoparken ble for øvrig renovert i 2008. Området Lademoen har økt betraktelig i popularitet de siste årene, og har fått et stort løft også i forbindelse med den nye tunnelen til Solsiden. Store deler av trafikken har blitt lagt til tunnelløpet, og mange velger heller veien til Lade via Strindheim.

Fra leiligheten er det svært kort gangavstand til Solsiden og videre gangavstand til Trondheim sentrum med

alle sine fasiliteter. Ca 10 - 15 minutt gange til nye Sirkus Shopping. Ladestien/Korsvika, yndet

rekreasjonsområde med tilrettelagte grusveier og populære badeplasser i gangavstand fra leiligheten.

Søndagsåpen dagligvare like ved. God offentlig kommunikasjon i området noe som korter veien til alle

studiesteder, sentrum m.m. Holdeplass for flybuss samt døgnåpen bensinstasjon like i nærheten.

Avstand til kjente studiesteder fra leiligheten:

- Norges Kreative Høgskole ca 2 km.

- BI Trondheim ca 2 km.

- Hist Kalvskinnet ca 2 km.

- Dronning Maud ca 1 km.

- NTNU Gløshaugen ca 3,5 km.

- Hist St.Olavs ca 4 km.

- HiST Elgeseter ca 3,6 km.

- NTNU Dragvoll ca 6 km.

Tomt

Felles eiet tomt på ca. 457 m2 opparbeidet med plen og enkelte busker rundt boligen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 460 508 pr.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 473 625 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter plan- og bygningslovgivningen har det alltid vært krav til ferdigattest. Imidlertid har Trondheim kommune før lovendringen som trådte i kraft 01.07.97 ikke brukt ressurser på å følge opp de saker hvor kun midlertidig brukstillatelse har vært innhentet.

Boligens areal

Primærrom: 30 kvm, Bruksareal: 30 kvm, Bruttoareal: 33 kvm

3. etasje:

Bruksareal: 30 m².

Primærrom: 30 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten har ikke egen utleiedel men kan fritt leies ut.

Oppvarming

Vedovn i stue samt elektrisk panelovn. Elektriske varmekabler på bad

Adkomst

Fra sentrum, følg Olav Tryggvasons gate over Bakke Bru. Ta så andre avkjørsel i rundkjøringen og følg Innherredsveien. Ta deretter første avkjørsel i ny rundkjøring og fortsett videre på Innherredsveien. Ta deretter første avkjørsel inn til høyre, før Shell Rosendal. Ta så første avkjørsel til venstre og fortsett på Gamle Kongevei. Kjør deretter inn første avkjørsel til venstre på Bakkaunvegen. Ved enden på gata tar man til høyre på Innherredsveien igjen. Innherredsveien 87 vil ligge noen hundre meter frem på høyre side. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Eiendommen ligger i et område avsatt til nåværende sentrumsformål i kommuneplanens arealdel. Det er reguleringsplan med planID r0368a som er gjeldende reguleringsplan. I tillegg er det igangsatt planleggingsarbeid på to områder som som berører/inkluderer eiendommen.

R20140034, Innherredsveien 96, 98, 100, 102 og 106, detaljregulering. Det ble kunngjort oppstart av planarbeid her i 2012. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for fortetting av boliger. I materialet fra forslagsstiller foreslås det varierende byggehøyder mellom 3-5 etasjer. Kommunen har ikke behandlet forslaget.

R20140034, Fv 910, Innherredsveien, fra Saxenborg alle til Stadsingeniør Dahls gate, detaljregulering. En pågående prosess. Formålet med planarbeidet er å legge til rette for ny utforming av gatearealet etter at Strindheimtunnelen er åpnet for trafikk og biltrafikken i Innherredsveien er redusert.

Planen er nylig sendt ut på offentlig ettersyn/høring. (se vedlegg i prospektet eller besøk: www.trondheim.kommune.no/aktuelt/kunngjoring-arealplan/offentlig-ettersyn/Fv910-Innherredsveien-fra-Saxsenborg-allee-til-Stadsing-Dahls-gate-detaljregulering-r20140034/. Ta kontakt for nærmere spørsmål

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: lasse@oldenpartners.no eller SMS: 48 03 28 78 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.