Steinanvegen 48

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger
  • Steinanvegen 48

  • 7049 Trondheim
Prisantydning
3 990 000,-
Totalpris
4 102 322,-
Ligningsverdi
791 470,-
Fellesutgifter
2 382,- (Felleskostnadene inkluderer blant annet: Driftskostnader: kr. 1.653,- Energikostnader: kr. 449,- Kabel-TV kr. 280,- Det foretas avregning av energikostnader en gang pr. år.)
Kommunale avgifter
3 066,- (Felleskostnadene inkluderer blant annet: Driftskostnader: kr. 1.653,- Energikostnader: kr. 449,- Kabel-TV kr. 280,- Det foretas avregning av energikostnader en gang pr. år.)
Beregnet totalkostnad
3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
4 950,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
98 500,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


112 322,- (Omkostninger totalt)


4 102 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
76m²
Bruksareal
76m²
Bruttoareal
83m²
Tomt
6 202m² (eiet tomt)
Etasje
4.
Soverom
1
Byggeår
2005
Gårdsnummer
80
Bruksnummer
35
Seksjonsnummer
20
Energimerking
C
Finn-kode
103426393
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

95%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

90%

bor i enebolig

82%

eier sin egen bolig

81%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Steinanvegen 48

Beskrivelse

Olden & Partners ved Torben Olden presenterer en stor og flott selveierleilighet med fantastisk beliggenhet i Steinan Panorama. Leiligheten er en del av Sameiet Steinan Panorama bestående av 33 seksjoner. Sameiet er godt drevet og de har en sunn egenkapital med oppsparte midler.

Terrasseleiligheten ligger i 4. etasje med vestvendt terrasse og har en praktfull utsikt mot Trondheim, Trondheimsfjorden og marka.

En velholdt og pen bolig med god standard. Eikeparkett og moderne løsninger som balansert ventilasjon og fjernvarme i gulv.

Entrè og gang har god plass med en innebygd skyvedørsgarderobe samt plass til oppbevaring av sko. Det er callinganlegg med billedtelefon ved utgangsdør.

Stuen er romslig og har plass til både sittegruppe og et større spisebord. Store vindusflater gir godt med naturlig lys, samtidig som man får den nydelige utsikten rett ut fra stuen.

HTH kjøkken med glatte fronter i kirsebær, integrerte hvitevarer, masse oppbevaring og store benkeflater. Åpen løsning ut mot gang og stue med en lekker bar- løsning hvor man sitte.

Pent flislagt bad med et praktisk vaskerom adskilt med skyvedør. Stort dusjhjørne og servant med god plass til oppbevaring.

Soverommet har innebygd skyvedørsgarderobe, stort vindu med masse lysinnslipp og samme utsikt som fra stuen.

Terrassen på 22 kvm med rekkverk i glass blir som en forlengelse av leiligheten og er ikke til hindrer for den fantastiske utsikten.

I tillegg til leiligheten har man en bod i samme etasje i felles gang samt fast p-plass og fellesbod i parkeringskjeller.

Sameiet har flere pent opparbeidede fellesarealer som skybar og takterrasse på toppen av blokken. Opparbeidet og beplantede grøntarealer på baksiden av blokken, alle med lett tilgang til den nydelige utsikten som gjør Steinan Panorama unikt i Trondheim.

Innhold

4. etasje:

Gang/entré, kjøkken, stue, bad, vaskerom, soverom og kontor.

Terrasse på 22 m2 og bod i felles gang i 4 etasje.

Fast p-plass og fellesbod i parkeringskjeller.

Standard

4 etasje:

Bad:

Flislagt bad. Dusjhjørne med dusjvegger i glass. Veggmontert hånddusj. Laminat innredning med kirsebær fronter. Helservant. Ett- greps kran. Speil med lys og stikk. Gulvvarme. To sluk.

Vaskerom:

Flislagte gulv og vegger. Vannbåren gulvvarme. Opplegg for vaskemaskin. Utslagskum i stål. Ett- greps kran.

Kjøkken:

HTH laminat innredning med glatte fronter i kirsebær. Integrert kjøl/ frys, oppvaskmaskin, keramisk koketopp og ovn. Underlimt stålkum. Ett- greps kran. Glasskap. Vinhylle. Lys under overskap. Plater over benk. åpen løsning mot stue. Eikeparkett. Malte himlingsflater. Malte veggflater.

Øvrige rom:

Gulv: Eikeparkett. Vegger: Malte flater. Fliser. Tak: Malte flater. Garderobe: Skyvedørsgarderober. Dører: Glatte malte dørfronter.

Beliggenhet

Leiligheten ligger nydelig til i en velgjort og flott terrasseboligblokk på Steinan i Trondheim kommune. Fantastisk panorama mot Trondheim, Trondheimsfjorden og marka fra leiligheten, terrassen og fellesarealene. På sommeren er det gode solforhold fra formiddagen til solen går ned rundt klokken 23 om kvelden. Sameiet har opparbeidet og beplantet pene grøntarealer med blant annet benkplasser og skotthyllbane. En skybar i glass på toppen av stor felles takterrasse gir enestående panorama utover byen.

Boligblokken ligger i nærhet til Strindmarka, Trondheims-regionens største utfartsområde i areal, marka ligger mellom Jonsvatnet og Nidelva. Fra blokken går det turstier innover mot Estenstadmarka som utgjør den nordlige delen av Strindmarka, bestående av kuperte skogsområder med store myrer. Løypenettet i marka er i flittig bruk både sommer og vinter, og den mest populære destinasjonen er Estenstadhytta. Hytta ble bygd i 1958 og har i dag en kapasitet på ca. 170 sitteplasser inne og rundt 100 sitteplasser ute.

Estenstaddammene er to kunstige dammer som ligger i Strindamarka; Estenstaddammen og Tømmerholtdammen. Dammene har tidligere vært drikkevannskilde, men er nå åpnet for bading og fiske.

Fra boligen er det ca. 400 meter til kollektiv transport. Her er det rikelig med avganger til Trondheim sentrum og andre steder i byen. Gangavstand til Moholt hvor man finner dagligvarebutikker som Rema, Meny og Kiwi. Sistnevnte har også søndagsåpent. Moholt har også flere servicefasiliteter som f.eks. apotek, postkontor, bensinstasjoner, Bohus, treningssenter, frisør, bokhandler, blomsterbutikk og restaurant.

Leiligheten ligger utmerket til om du er glad i flott utsikt, nærhet til marka med bekvemme servicefasiliteter og butikker like ved.

Felleskostnader

2 382 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer blant annet:

Driftskostnader: kr. 1.653,-

Energikostnader: kr. 449,-

Kabel-TV kr. 280,-

Det foretas avregning av energikostnader en gang pr. år.

Etasje

4 etasje

Tomt

Hovedsakelig bebygd. Asfaltert adkomstvei til parkeringskjeller og inngangsdør. Inngjerdet grøntområde på oversiden av

takterrassen som tilhører beboerene.

Garasje / Parkering

Leiligheten har fast p-plass i oppvarmet parkeringskjeller.

Sameiet har oppstillingsplass for gjesteparkering på utsiden av blokka.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 791 470 pr. 03.07.17 16:40

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 216 116 pr. 03.07.17 16:40

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger en ferdigattest på Steinanvegen 48 for boligblokk i 8 etasjer datert 28.08.2007 i følge Trondheim kommune.

Boligens areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

4. etasje:

Bruksareal: 76 m².

Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Gang/entré, kjøkken, stue, bad, vaskerom, soverom og kontor.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Fjernvarme.

Gulvvarme i alle rom unntatt bod.

Adkomst

Fra Moholt, følg første skilt mot Dragvoll. Følg deretter skilting mot Risvollan fra neste rundkjøring. Følg Steinanvegen opp bakken, ta til høyre og følg veien rundt svingen. Nr 48 ligger til venstre midt på sletta. Det vil bli skiltet fra Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsplan R 428, datert 12.06.1998. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Steinan Panorama omfatter eiendommen: Gnr. 80 Bnr. 35 i Trondheim kommune.

Sameiet ble stiftet den 22.09.2005 og er oppdelt i 33 seksjoner.

Formålet til sameiet er å ivareta seksjonseiernes interesser i bygget, samt å administrere oppgaver på fellesarealet.

Eier av hver seksjon har ekslusiv bruksrett til sin seksjon og tilleggsareal.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i sameiet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke fellesgjeld pr. 04.07.2017.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ikke planlagt større vedlikeholdsarbeider i 2017. kr. 627.755,- ble allikevel satt av til fremtidig vedlikehold pr. 31.12.2016.

Det kan avholdet inntil to dugnader i sameiet hvert år, en om våren og en om høsten, etter styrets nærmere beslutning.

Eierskifteforsikring

Eier har tegnet forsikring gjennom Norwegian Broker med Inter Hannover.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.