Weidemanns vei 5 A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Weidemanns vei 5 A

  • 7014 Trondheim
Prisantydning
3 190 000,-
Totalpris
3 269 342,-
Ligningsverdi
778 462,-
Fellesutgifter
1 151,- (Felleskostnader inkluderer strøm i fellesarealer, felles forsikring, internett og tv fra Canal Digital og brannvarsling fra Elotec.)
Kommunale avgifter
2 456,- (Gjelder for termin nr. 1 av 4 i 2018. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.)
Beregnet totalkostnad
3 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
78 120,- (Dokumentavgift)


79 342,- (Omkostninger totalt)


3 269 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
53m²
Bruksareal
53m²
Bruttoareal
56m²
Tomt
245m² (eiet tomt)
Etasje
3.
Oppholdsrom
3
Soverom
2
Byggeår
1900
Gårdsnummer
409
Bruksnummer
381
Seksjonsnummer
3
Energimerking
G
Finn-kode
118308209
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFDaglig lederPartner

Torben Olden

+47 934 77 177
  • Nabolagsprofil

75%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

74%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

67%

av boligene er eldre enn 20 år

65%

har bolig mellom 60-120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave

BRA/PROM

53 / 53 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Olden & Partners v/ Torben Olden ønsker velkommen til en flott 3-roms loftsleilighet på populære Møllenberg. Her kan man nyte sentral beliggenhet, tilbaketrukket på en høyde med utsikt.

Leiligheten ligger i 3.etasje og går over ett plan. Fra stue og kjøkken er det fin utsikt med fjordgløtt, samtidig som man er skjermet for innsyn. Her er det entré, bad, to soverom og åpen stue-/ kjøkkenløsning. Takhøyde på 4 meter gir en god romfølelse. Det er i tillegg godt med lagringsplass som ikke er målbart, deriblant i vegger på soverom samt stue og kjøkken. For ytterligere oppbevaringsplass er det en tilhørende bod i kjelleren på ca. 6 m2.

Bygget er utstyrt med porttelefon og Yale doorman med fjernkontroll for åpning av hoveddør.

Innhold

3.Etasje: Entré, to soverom og bad. Stue, spiseplass og kjøkken i åpen løsning.

Leiligheten disponerer også en bod på ca. 6 m2 i kjelleren.

Standard

Bad:

Flislagt bad på ca. 5 m2 med gulvvarme fra 2006. Malte plater i himlingen med lampepunkt. Ikea innredning med glatte overflater. Servant med ett-greps armatur fra Oras, servantskap med dører. Speil med lys over servant. Dusjkabinettet med ett-greps armatur fra Oras. Gulvmontert toalett fra IDO. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør i rør-i-rør system og avløpsrør av plast fra 2006. Oso varmtvannsbereder på 116 liter med 2kw varmekolbe samt fordelerskap for tappevann plassert på badet. Rommet har to sluk, ett under dusjkabinett og ett ved varmtvannsbereder. Ventil i himlingen med mekanisk avtrekk. Ca. 12 mm fall fra dørterskelen til sluk under dusjkabinett.

Kjøkken:

Kjøkken på ca. 10 m2 i åpen løsning mot stuen. Innredning fra Ikea med glatte overflater fra 2006. Benkeplate i laminat med nedfelt dobbel rustfri oppvaskkum fra Intra. Ett-greps armatur fra Oras med kran for oppvaskmaskin. Stikkontakter og belysning under overskap. Beko kjøl/fryseskap, Bosch oppvaskmaskin og Gram komfyr. Koketopp med ventilator fra Flexit i skap over tilknyttet kanal ut. Vannrør i rør-i-rør system og avløpsrør av plast fra 2006. Gulvoverflaten belagt med parkett, veggoverflater med malt glassfiberstrie. Malte plater i himlingen med lampepunkt.

Øvrige rom:

Gulvoverflaten belagt med parkett. Veggoverflater med malt glassfiberstrie. Himlingsoverflater med malte plater. Innerdører fra Dooria i hvit utførelse med profilerte overflater fra 2006. Leilighet har to soverom med ca. 10 m2 og ca. 12 m2 gulvareal. Det målbare arealet er ca. 8 m2 på begge soverommene. Samtlige soverom har også garderobeskap. Vitrineskap plassert i stuen. Kjøkken, stue og entré i åpen løsning ca. 28 m2. Boligen har mekanisk ventilasjon med avsug via kjøkkenventilator og ventil på bad, tilluftsventiler i vinduene.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentrumsnært område på Øvre Møllenberg / Rosenborg. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, skole, barnehage, dagligvarebutikker og ytterligere servicefunksjoner. Blant annet ligger Bunnpris Rosenborg like utenfor døra.

Fra leiligheten er det ca. 5 minutters gange til Solsiden kjøpesenter. Kjøpesenteret har et rikholdig utvalg av butikker. Deriblant apotek, frisør, vinmonopol, bakeri og klesbutikker. Det er også et bredt utvalg av restauranter og kaféer på utsiden av senteret, med muligheter for å sitte både innendørs og utendørs. Blant det yrende folkelivet tilbys god mat og drikke på dagtid, og stemningsfylt uteliv på kveldstid. Videre er det kort vei til idylliske Bakklandet. Her er det sjarmerende brosteinsgater, nisjebutikker, spisesteder og elvepromenade rundt Nidelva. Rundt Nidelva ligger Marinen med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. For øvrig er det kort vei til treningsstudio, Lademoen Park og Ladestien.

Det er ellers svært gode bussforbindelser i umiddelbar nærheten. Solsiden/Innherredsveien er et knutepunkt for kollektivtrafikken med hyppige avganger, da både inn og ut av byen. Herfra vil det også vært kort vei til byens studiesteder som blant annet NTNU Dragvoll, NTNU Gløshaugen, Dronnings Maud Minne og Handelshøyskolen BI. Flybussen passerer også flere ganger i timen.

SKOLE/BARNEHAGE:

- Rosenborg skole (300 m)

- Bispehaugen skole (210 m)

- Festningen Barnehage (350 m)

- Studiesteder: NTNU Dragvoll (ca. 4,5 km), NTNU Gløshaugen (5 km), Dronning Maud Minne (ca. 2 km), Handelshøyskolen BI (ca. 1,5 km)

VARER/TJENESTER:

- Bunnpris Rosenborg (150 m)

- REMA 1000 Rosenborg (400 m)

- Rosenborg bakeri (400 m)

- Solsiden kjøpesenter (500 m)

- Mr Chuong kinarestaurant (350 m)

IDRETT OG AKTIVITET:

- Utkikkspost på Kuhaugen (180 m)

- Rosenborghallen (550 m)

- Kristiansten festning (750 m)

- Treningsstudio: Impulse Solsiden (400 m), 3T Portalen og SIT Portalen (850 m)

Etasje

3 etasje

Tomt

Felles eiet tomt på ca. 245 kvm.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 778 462 pr. 21.03.18 13:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 491 079 pr. 21.03.18 13:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i Trondheim kommunes registre, da dette ikke var praksis på boliger oppført på denne tiden. Det foreligger imidlertid ferdigattest på tiltak for ombygging av 2 nye kobbhus og tak over kjellerinngang datert 18.12.2003.

Ferdigattest er en sluttattest fra bygningsmyndighetene om at et søknadspliktig tiltak er ferdigstilt. At evt. ferdigattest / midl. brukstillatelse eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 56 kvm

3. etasje:

Bruksareal: 53 m².

Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, to soverom og bad. Stue, spiseplass og kjøkken i åpen løsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan fritt utleies. Ved utleie plikter seksjonseier å informere styret om hvem som bor i seksjonen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Adkomst

Kjør Olav Tryggvasons gate fra sentrum. Etter Bakke Bru, ta andre avkjørsel i rundkjøringen og hold deg på Innherredsveien. Ta så første avkjørsel til høyre og fortsett opp Nonnegata. Ved fjerde avkjørsel tar man til venstre inn på Weidemanns vei. Det vil bli skiltet i regi Olden & Partners ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, reguleringsplan R368, datert 30.03.95. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Trondheim Kommune på 725 400 00.

Sameie

Sameiet Weidemanns veg 5A ble stiftet 15.09.2011, og har org.nr. 997 761 715.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ikke planlagt noe vedlikehold i nærmeste fremtid.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet forsikring igjennom Inter Hannover / Norwegian Broker.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: torben@oldenpartners.no eller SMS: 93 47 71 77 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.