Kunnskapsveien 14 B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kunnskapsveien 14 B

  • 3430 Spikkestad
Prisantydning
3 490 000,-
Fellesgjeld
15 063,-
Totalpris
3 601 683,-
Ligningsverdi
911 827,-
Fellesutgifter
1 966,-
Kommunale avgifter
8 333,- (per år)
Beregnet totalkostnad
3 490 000,- (Prisantydning)
15 063,- (Andel av fellesgjeld)


3 505 063,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
95 370,- (Dokumentavgift)


96 619,50 (Omkostninger totalt)


3 601 682,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Rekkehus (eierseksjon)
Primærrom
106m²
Bruksareal
110m²
Bruttoareal
118m²
Oppholdsrom
2
Soverom
3
Byggeår
2009
Gårdsnummer
6
Bruksnummer
82
Seksjonsnummer
26
Energimerking
C
Finn-kode
102001210
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Anders Ødenes

+47 950 37 101
  • Nabolagsprofil

92%

eier sin egen bolig

72%

av boligene er nyere enn 20 år

65%

bor i enebolig

54%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

BRA/PROM

110 / 106 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Rekkehus

Garasje / Parkering

1 garasjeplass i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering på fellestom.

Beskrivelse

Denne leiligheten utgjør toppetasjen av et vertikaldelt rekkehus og er et perfekt alternativ for par eller familier som ønsker å bo i rolige omgivelser, men likevel bare en kort kollektivreise unna byen eller en spasertur til Spikkestad sentrum. Her opplever du eneboligfølelsen ved å bo i rekkehus med fint utsyn mot Spikkestad.

I Kunnskapsveien 14 vil du bo i svært familievennlige omgivelser like ved Spikkestad sentrum, skoler med alle trinn, flere barnehager, jernbanestasjon og en aktiv idrettsklubb med mange forskjellige idrettsgrener.

Innhold

Boligen går over to etasjer og inneholder:

2.etg: Entré/vindfang, gang, bod, bad/dusjrom, 2 soverom, stue og kjøkken.

3.etg: TV-stue, disponibelt rom/omkledningsrom, bad/dusjrom, 1

soverom. Oppbevaringsrom i bak knevegg.

Standard

Nyere pen eierleilighet oppført i 2009. Leiligheten er lys, pent brukt og fremstår som ny og velholdt. Endeleilighet med lite innsyn.

Beliggenhet

Kunnskapsveien ligger i ett flott og barnevennlig område på Spikkestad. Det er kort gangavstand til sentrum med forretninger, spisesteder, servicefunksjoner, togstasjon, busstasjon, helsesenter, idrettsanlegg med ny flerbrukshall m.m.

Barneskole og barnehage ligger i umiddelbar nærhet, mens Spikkestad ungdomsskole ligger ca. 1,5 km fra boligen. Det tar ca. 15 minutter med bil til Drammen og ca. 20 minutter til Asker. Ca. 45 minutter kjøring til Oslo.

Fra Spikkestad stasjon er det gode togforbindelser i retning Asker og Oslo med 2 avganger pr. time. Buss til Røyken og Drammen hver time, noe oftere i rush-tiden.

Aktivt idrettsmiljø i ROS IL. Spikkestad stadion med ny ROS arena flerbrukshall, sandvolleyball-, friidretts- og tennisbane, samt natur- og kunstgressbane.

Tomt

Pent opparbeidet fellestomt med bla garasjeanlegg og fellesparkering

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 911 827 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 917 847 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 22.08.2013

Boligens areal

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 118 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 70 m².

Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, entré/vindfang, gang, bad/dusjrom, 2 soverom.

2. etasje:

Bruksareal: 40 m².

Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: TV-stue, disponibelt rom

/omkledningsrom, bad/dusjrom, 1 soverom.

I tillegg er det ca. 5,5 m² bod i eget tilbygg utvendig. Balkong på ca. 7 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hovedsaklig elektrisk. Peisovn i stue

Adkomst

Fra Oslo følg E 18 og ta av til Asker, kjør videre mot Heggedal og deretter følg skilting mot Røyken/Spikkestad.

Fra Drammen, følg Riksvei 23 Drøbak og følg skilting mot Spikkestad. I Spikkestad sentrum ta til venstre i lyskryss - skilting Elopak.

I rundkjøringen ved Elopak: Kjør rett frem og inn på Kunnskapsveien.

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til kommuneplan datert 1.10.2015. Reguleringsplan for Spikkestad Nord vedtatt 11.12.2008 gjelder også for eiendommen.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.