• Hakaveien 32

  • 3611 Kongsberg
Prisantydning
2 790 000,-
Totalpris
2 866 400,-
Ligningsverdi
795 471,-
Fellesutgifter
756,-
Kommunale avgifter
8 366,-
Beregnet totalkostnad
2 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
67 500,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


76 399,50 (Omkostninger totalt)


2 866 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomannsbolig (eierseksjon)
Primærrom
103m²
Bruksareal
118m²
Bruttoareal
133m²
Tomt
4 511m² (eiet tomt)
Soverom
3
Byggeår
1999
Gårdsnummer
8226
Bruksnummer
9
Seksjonsnummer
4
Ekstra toalett
1
Energimerking
C
Finn-kode
106860102
Sist endret

Eiendomsmeglerfullmektig

Christine Sjødal

95 85 70 98
  • Nabolagsprofil

87%

eier sin egen bolig

84%

bor i enebolig eller rekkehus

65%

av boligene er nyere enn 20 år

59%

har inntekt over 300.000

Beskrivelse

Halvpart av vertikal delt tomannsbolig over to plan. Eiendommen ligger nesten innerst i Hakaveien som er en blindvei, det er derfor lite trafikk. Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig område, med kort vei til barnehage og skoler. Flott utsikt fra balkongen i alle retninger, her kan man også se et glimt av lågen. Liten og lettstelt hage. God planløsning og romslige rom. Stor innebod med god lagringsplass. Garasje med elektrisk port samt en steinbelagt parkeringsplass foran inngangspartiet. 3 soverom, ett bad, ett ektra toalett. Stue med åpen kjøkkenløsning.

Innhold

Innholdsrik og fin vertikaldelt tomannsbolig over to plan (selveier), som inneholder 3 soverom, et bad og et ekstra toalett. Eiendommen har en fin liten hage adskilt med en liten skillevegg. Flott utsikt og gode solforhold.

1.etasje: Gang, wc, soverom/kontor, stue og kjøkken, samt en liten balkong med flott utsikt.

Underetasje: Trapperom/gang, bad, 2 stk soverom der et har utgang mot hagen, samt en stor bod.

Standard

Boligen ble oppført i 1999 og holder en gjennomgående god standard.

1.etasje:

Inneholder en romslig gang med varmekabler med inngang til et lite toalett og et soverom/kontor. Kjøkkenet har åpen løsning mot stue. Laminat på gulv i stue/kjøkken og tapet på veggene. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter på innredning med benkeplate i heltre. Nedfelt oppvaskkum og komfyr med keramisk topp. Ventilator med utløp over tak,integrert i overskap. Det er utgang til vestvendt balkong fra stuen med en nydelig utsikt.

Underetasjen:

Inneholder en gang, et bad med fliser og varmekabler på gulv og malte baderomsplater på vegg, dusjkabinett, boblebadekar, servant, utslagskum og opplegg til vaskemaskin. To romslige soverom, hovedsoverommet har teppe på gulv og en stor skyvedørsgarderobe. Det andre soverommet er benyttes i dag til barnerom og har utgangsdør til hagen. I underetasjen finnes også en stor bod med god lagringsplass.

Utebod på ca 4m².

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligstrøk i Raumyr i Kongsberg. Rett ved Raumyr barnehage og Vibehaugen barnehage. (3 minutters gange). Det er kort vei til skole og fine lekeområder. Det er ca 3 km til sentrum, hvor du har alle servicefasiliteter og ca 2 km til KIWI. Hakaveien 32 ligger nesten innerst i veien og har lite trafikk.

Kongsberg har et bredt spekter av tilbud med blandt annet: kinosal, skianlegg, idrettshall og svømmehall samt en mengde med butikker.

Det er ca 13,4 mil til Gardermoen, 2.3 km til Kongsberg togstasjon med gode forbindelser mot Oslo. Det tar ca 1 time og 15 minutter med tog til Oslo.

Felleskostnader

756 pr. mnd som dekker utvendig vedlikehold, forsikring av bolig og snømåking.

Det er per dags dato ikke planlagt noen økning i felleskostnader.

Tomt

Skrånende og pent opparbeidet tomt med plen på nedsiden.

Garasje / Parkering

En garasjeplass med elektrisk port. Samt en steinbelagt parkeringsplass foran inngangspartiet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 795 471 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 545 508 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 18.06.2002 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 118 kvm, Bruttoareal: 133 kvm

Underetasje:

Bruksareal: 58 m².

Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom, gang og bad

Sekundærrom: 15 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod

1. etasje:

Bruksareal: 60 m².

Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, soverom, stue, kjøkken

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Bolig og garasje kan fritt utleies. Dog ikke enkeltrom av boligen.

Oppvarming

Det er peis i stue, samt en varmepumpe som er plassert i trappoppgang og varmekabler i gang og bad. Det finnes i tillegg panelovner.

Adkomst

Hvis du kommer fra Kongsberg sentrum mot Drammen tar du til venstre ved besinstasjonen når du får sykehuset på høyre side, ved toppen av bakken hold til venstre, følg veien. I enden svinger veien til høyre og fortsetter opp og forbi Høgskolen. Ta inn til ventre til Hakaveien og du vil se boligen på høyre side merket med til salgs plaket med Nordvik & Parner.

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse. Reguleringsplan med ID nummer 131-0, Raumyrområdet 20.05.1987. Reguleringsplan med ID nummer 131-1, Raumyr nord 14.04.1998. Vedlagt ligger link til reguleringsbestemmer. Eiendommen er avsatt i kommuneplanen av 12.11.2014 til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0604/131-0/Dokumenter/Bestemmelser.pdf

http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0604/131-1/Dokumenter/Bestemmelser131-1.pdf

Sameie

Sameie Vibehaugen Sør, org.nr 983194958

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: christine@nordvikpartners.no eller SMS: 95 85 70 98 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.