Skjersæ Hyttefelt 23

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Skjersæ Hyttefelt 23

  • 4830 HYNNEKLEIV
Prisantydning
190 000,-
Totalpris
196 002,-
Beregnet totalkostnad
190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
4 750,- (2,5% dokumentavgift)
525,- (Tinglysing av skjøte)
525,- (Tinglysing av pantobligasjon)
202,- (Pantattest til långivers bank)


6 002,- (Omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Tomt hytte (selveier)
Tomt
947m² (eiet tomt)
Gårdsnummer
93
Bruksnummer
72

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Jan Terje Øygarden

+47 952 39 559

Innhold

Hyttetomten ligger i et ettablert og hyggelig hyttefelt ca. 30 minutters kjøretur fra Arendal. Tomten ligger i første rekke kun et lite steinkast fra vannet og her er det tilkoplingsmulighet for både vann, avløp og strøm. Tomten er rett i underkant av 1 mål og rundt hele tomten er det friareal.

Tomten er beliggende på felt B i Skjærsæ hyttefelt. Dette er det feltet der tomtene har best kontakt med vannet, og de tomtene som ble solgt først når hyttefeltet ble lagt ut for salg. Det er planlagt aktivitetsplass for barn og voksne i området.

Skjersæ Hyttefeltet ligger Vestvendt ned mot Skjersævannet og alle tomtene har gode solforhold. Vannet er ikke regulert og har mange flotte øyer og bukter. Omgivelsene rundt er et flott rekreasjonsområde sommer som vinter, enten du liker å fiske, bade, gå på ski eller bare nyte utsikten fra verandaen.

Standard

Oppført hytte vil få full sanitær standard. Tomten selges som råtomt som forevist. Selger har fjernet et topplag med jord på tomten. Det er/vil bli fremført strøm, vann og avløp til tomtegrensen.

Vei/vann/kloakk

Tomten vil bli tilkoblet privat vann- og kloakknett for Skjersæ hyttefelt. Drift og vedlikehold av dette netter utføres av velforeningen. Det betales en årlig serviceavgift på kr. 2.250,-. Samtlige hytter i hyttefeltet vil igjennom tilknytning i velforeningen for Skjersæ Hyttefelt ha eierandeler i vann og avløpsnettet. Tilkoplingsgebyr for vann og avløpsnettet betales til grunneier Hans Olsbu og kommer i tilegg til tomteprisen. Gebyret er på ca. kr. 76.500,- inkl mva, og vil bli faktutrert direkte etter tinglysning av skjøte.

Adkomst

Fra Arendal: Kjør RV 42 mot Evje. Skjærse Hyttefelt ligger ca 500 meter før Hynnekleiv sentrum på høyre hånd. Ca 33 km fra Arendal sentrum.

Fra Kristiansand: Kjør E 18 mot Arendal og ta av mot Kjevik. Følg RV 41 mot Birkeland. Kjør gjennom Birkeland sentrum og følg RV 41 videre mot Herefoss. Kjør forbi Herefoss mot Hynnekleiv. I krysset ved Hynnekleiv tar man til høyre på RV 42. Du vil da få Skjersæ hyttefelt på venstre hånd etter ca 200 meter.

Bom: Veien inn til hyttefeltet er avlåst med ny elektronisk bom. Denne fungerer slik at man må "ringe" til bommen for at den skal åpne seg. Konferer megler ved visning, eller parker på utsiden av bommen og gå inn til hyttefeltet. Fra bommen tar det ca. 5-8 minutter å gå til tomten.

Tomtebeskrivelse

Hele hyttefeltet har helårsvei, slik at også viterstid kan man benytte hytta uten å bekymre seg for å måtte rekvirere brøyting mv. for å komme frem. Vedlikeholdskostnadene og utgifter til brøyting blir betalt av velforeningen.

Parkering

Parkering på egen tomt. Ellers gjesteparkeing på oppmerkede plasser.